search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:40
MENU CLOSE

Αυτόφωρο για τα παράνομα βίντεο

07.04.2014 13:38
Αυτόφωρο για τα παράνομα βίντεο - Media

Τη διαδικασία του αυτόφωρου για όσους χρησιμοποιούν «παρανόμως κτηθέν οπτικοακουστικό υλικό» ζητά η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, με αφορμή το βίντεο Μπαλτάκου.

Τη διαδικασία του αυτόφωρου για όσους χρησιμοποιούν «παρανόμως κτηθέν οπτικοακουστικό υλικό» ζητά η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Γκουτζαμάνη, με αφορμή το βίντεο Μπαλτάκου.
 
Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου διαβίβασε στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών την αναφορά Δένδια για το περιστατικό, και ζήτησε να συσχετιστεί ο φάκελος με τη δικογραφία για τον οποία κατέθεσε ο Παναγιώτης Μπαλτάκος.
 
Στόχος, να διαπιστωθεί αν τελέστηκε το αδίκημα της άσκησης βίας ή απειλής βίας κατά βουλευτών ή αρχηγού πολιτικού κόμματος, ή άλλης αξιόποινης πράξης.
 
Η Ευτέρπη Κουτζαμάνη ζητά να περαιωθεί ταχύτατα η έρευνα προσθέτοντας πως «εάν στο μέλλον επαναληφθεί από οποιονδήποτε και υπό οποιαδήποτε ιδιότητα η χρήση παρανόμως κτηθέντος οπτικοακουστικού υλικού να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία έστω κι αν ο υπαίτιος είναι βουλευτής εν ενεργεία. Τα παραγγελθέντα ισχύουν και για κάθε άλλο αυτόφωρο κακούργημα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:40