search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:32
MENU CLOSE

Δείτε LIVE την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη

07.04.2014 17:17
Α.Τσίπρας: «Ακροδεξιά σέχτα Σαμαρά - Βενιζέλου κυβερνά τη χώρα» - Media

Πολιτική εκδήλωση στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο, με κεντρικό ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα, πραγματοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης. 

 
Πολιτική εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα πραγματοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης. 
 
 
 
 
Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ήταν προσκεκλημένος στην ΕΡΤ3, στην εκπομπή «Απαγορευμένος Λαβύρινθος» όπου κατηγόρησε τον Α. Σαμαρά ότι είναι ο «αρχηγός μιας ακροδεξιάς δράκας στο Μαξίμου που κυβερνά την Ελλάδα».
 
Το επιχείρημα, συνέχισε, ότι ο πρωθυπουργός δεν ήξερε τι κάνει ο κ. Μπαλτάκος, με ποιους συνομιλεί, δεν είναι πειστικό.
 
«Ο κ. Μπαλτάκος δεν λειτουργούσε αυτονόμως. Ήταν ο ισχυρός άνδρας της κυβέρνησης, με την κάλυψη και τη συνεννόηση του πρωθυπουργού. Ο κόσμος το είχε τούμπανο και ο κ. Σαμαράς κρυφό καμάρι» είπε.
 
Ακόμη εξέφρασε την εκτίμηση πως σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα θα έπεφτε η κυβέρνηση, μετά από την υπόθεση Μπαλτάκου, και σε ερώτηση αν ζητάει εκλογές, απάντησε: «Ζητάμε τη διενέργεια εθνικών εκλογών, όχι μόνο γι αυτό, αλλά και για να δοθεί η δυνατότητα να φύγει αυτή η κυβέρνηση, διότι έχει καταστρέψει τη χώρα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:32