search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:38
MENU CLOSE

«Γλυκοκοιτάζει» την προεδρία των ΗΠΑ η Χίλαρι Κλίντον

09.04.2014 04:42
«Γλυκοκοιτάζει» την προεδρία των ΗΠΑ η Χίλαρι Κλίντον - Media

Η Κλίντον θεωρείται ευρέως ότι θα είναι το φαβορί των Δημοκρατικών σε περίπτωση που αποφασίσει να είναι υποψήφια, εκτιμά το Reuters.

Η Κλίντον θεωρείται ευρέως ότι θα είναι το φαβορί των Δημοκρατικών σε περίπτωση που αποφασίσει να είναι υποψήφια, εκτιμά το Reuters.

«Βρίσκομαι εδώ για να πάρω μερικές συμβουλές μάρκετινγκ. Προφανώς κολακεύομαι και είναι μεγάλη μου τιμή να με ρωτούν και να με ενθαρρύνουν», σχολίασε η ίδια και πρόσθεσε: «Ναι το σκέφτομαι, αλλά θα συνεχίσω να το σκέφτομαι για λίγο ακόμα. Εν μέρει, γιατί τα δύσκολα ερωτήματα δεν είναι: "Θέλεις να είσαι πρόεδρος; Μπορείς να νικήσεις; Τα δύσκολα ερωτήματα είναι γιατί. Γιατί θέλεις να το κάνεις και τι μπορείς να προσφέρεις που θα κάνει την διαφορά;».

Η πρώην Πρώτη Κυρία και πρώην υπουργός Εξωτερικών, η οποία ηττήθηκε από τον πρόεδρο Ομπάμα στην κούρσα για την εξασφάλιση του προεδρικού χρίσματος των Δημοκρατικών το 2008, δήλωσε ότι οι ΗΠΑ βιώνουν μία περίοδο πολιτικής δυσλειτουργίας.

Η Κλίντον, η οποία σήμερα είναι γερουσιαστής, διευκρίνισε ότι εξετάζει το ενδεχόμενο της υποψηφιότητάς της για την προεδρία, αλλά την απόφαση αυτή δεν πρόκειται να την λάβει πριν από το τέλος του χρόνου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:35