search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:31
MENU CLOSE

Τηλεοπτικές σειρές από Microsoft και Yahoo

09.04.2014 06:59
Τηλεοπτικές σειρές από Microsoft και Yahoo - Media

Στον χώρο των τηλεοπτικών σειρών φαίνεται πως εισέρχονται η Microsoft και η  Yahoo, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Bloomberg και της Wall Street Journal.

Στον χώρο των τηλεοπτικών σειρών φαίνεται πως εισέρχονται η Microsoft και η  Yahoo, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Bloomberg και της Wall Street Journal.
 
Όπως αναφέρει το Bloomberg, η Microsoft σχεδιάζει έξι σειρές χρησιμοποιώντας το τηλεοπτικό στούντιο του Xbox και σύμφωνα με τις προβλέψεις η προβολή τους θα ξεκινήσει από τον Ιούνιο. Στις σειρές, σύμφωνα με το δημοσίευμα συμμετέχουν μεγάλα ονόματα, όπως η Σάρα Σίλβερμαν και ο Σεθ Γκριν, ενώ η μία σειρά θα είναι επιστημονικής φαντασίας και θα φέρει τον τίτλο «Humans».
 
Σχετικά με την Yahoo, σύμφωνα με την Wall Street Journal, βρίσκεται κοντά σε συμφωνία για το γύρισμα τεσσάρων κωμικών web-series με δέκα επεισόδια ανά σειρά τα οποία θα διαρκούν μισή ώρα, ενώ το κόστος ανά επεισόδιο θα κυμαίνεται μεταξύ 700.000 και 1.000.000 δολαρίων.
 
Οι υπό ανάπτυξη σειρές, σύμφωνα με το δημοσίευμα, θα περιλαμβάνουν σεναριογράφους ή σκηνοθέτες με μεγάλη εμπειρία στην τηλεόραση, καθώς η εταιρεία έχει υψηλούς στόχους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:31