18/10/2019 08:30:02

Όσοι δείτε αυτό το βίντεο ΔΕΝ θα ξαναστείλετε μήνυμα ενώ οδηγείτε

Όσοι δείτε αυτό το βίντεο ΔΕΝ θα ξαναστείλετε μήνυμα ενώ οδηγείτε
 - Media
 
Το κακό έχει παραγίνει. Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι ανά τον κόσμο ασχολούνται με το κινητό τους την ώρα που οδηγούν. Είτε μιλούν σε αυτό, είτε (ακόμη χειρότερα) γράφουν μηνύματα.
 
Και αυτό εγκυμονεί θανάσιμους κινδύνους. Δεν είναι λίγα τα δυστυχήματα, μεταξύ τους και τα θανατηφόρα, που οφείλονται στους οδηγούς που στέλνουν sms εν κινήσει.
 
Κάποιοι δεν έχουν συνειδητοποιήσει πόσο επικίνδυνο είναι. Οπότε πρέπει να τους υπενθυμίζεται το τι μπορεί να συμβεί. Ακόμη και όταν το σποτάκι είναι σκληρό και αποτρόπαιο.
 
Το διαφημιστικό ετοιμάστηκε κατόπιν παραγγελίας του Αμερικάνικου Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας και όταν το βλέπεις σοκάρεσαι. Οι υπεύθυνοι το παραδέχτηκαν αλλά το έκριναν αναγκαίο.
 
Πέρυσι στις ΗΠΑ 3.300 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 420.000 τραυματίστηκαν σε τροχαία ατυχήματα που συνέβησαν λόγω της ενασχόλησης του οδηγού με το κινητό του τηλέφωνο.
 
Σύμφωνα μάλιστα με τις στατιστικές κάθε λεπτό 660.000 κινούμενα οχήματα στις ΗΠΑ οδηγούνται από άνθρωπο ο οποίος είτε μιλά στο κινητό είτε πληκτρολογεί κάποιο μήνυμα.
 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.