search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:26
MENU CLOSE

«Ο Καμίνης παρέδωσε το Σύνταγμα στα τσαντίρια των αγανακτισμένων» λέει ο Σπηλιωτόπουλος (Video)

10.04.2014 06:34
Τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του ανακοίνωσε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος - Media

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με την Νέα Δημοκρατία Άρης Σπηλιωτόπουλος έκανε λόγο για «ημίτρελους που κάθε τόσο κλείνουν το κέντρο της Αθήνας» αφήνοντας αιχμές για την στάση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στο ζήτημα των συγκεντρώσεων.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με την Νέα Δημοκρατία Άρης Σπηλιωτόπουλος έκανε λόγο για «ημίτρελους που κάθε τόσο κλείνουν το κέντρο της Αθήνας» αφήνοντας αιχμές για την στάση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στο ζήτημα των συγκεντρώσεων.
 
Μιλώντας στο Mega ο Άρης Σπηλιωτόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θα πάει ο τύπος με το πλακάτ να πληρώσει το χαράτσι; Εάν κάποιοι επιμένουν ότι έχουμε δικτατορία και αυτή δεν τελείωσε το ΄74 με την μεταπολίτευση, είναι ημίτρελοι».
 
Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος τα «έριξε» στον Γιώργο Καμίνη λέγοντας ότι παρέδωσε την πλατεία Συντάγματος στα «τσαντίρια των αγανακτισμένων» και δεσμεύτηκε να εφαρμόσει τον νόμο σε κάθε περίπτωση. «Εάν δεν υπάρχει νόμος θα επιβληθεί νόμος», δήλωσε.
 

 
Την αντίθεσή του στην κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας εξέφρασε ο υποψήφιος δήμαρχος της ΝΔ για την Αθήνα Άρης Σπηλιωτόπουλος. «Ήταν λάθος η κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας. Με έβαλαν να ψηφίσω με το πιστόλι στον κρόταφο», όπως δήλωσε.
 
Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος είπε ότι σχεδιάζει, σε συνεννόηση με το υπουργείο Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, να αξιοποιήσει τους αστυνομικούς, οι οποίοι μετά από εκπαίδευση θα υπηρετούν στον δήμο της Αθήνας για την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας στην πρωτεύουσα.
 
Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος πρότεινε επίσης να υπάρχουν δύο θητείες και όριο ηλικίας για τα πρόσωπα που κατέχουν πολιτικό αξίωμα καθώς, όπως είπε χαρακτηριστικά, «μπαίνουμε στις καρέκλες και ξεχνάμε να φύγουμε. Οι πολιτικοί δεν έχουν περισσότερα δικαιώματα από τους πολίτες. Στα 67 ένας καλός καθηγητής ιατρικής πρέπει να φύγει από το πανεπιστήμιο».
 
Ακόμη, κατηγόρησε τον Γιώργο Καμίνη για το γεγονός ότι η Αθήνα βίωσε τις συνέπειες της κρίσης σε μεγαλύτερο βαθμό από τις υπόλοιπες πόλεις της χώρας ενώ αναφορικά με τις προθέσεις του για την αυτοδιοίκηση είπε, «έχω θυμώσει που είναι σε αυτήν την κατάσταση η Αθήνα. Μπήκα για να μείνω στην αυτοδιοίκηση. Μπήκα και από θυμό στην μάχη της Αθήνας». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:26