15/10/2019 03:14:44

Σαμαράς, Στουρνάρας, Παπαχελάς για παγωτό…

Σαμαράς, Στουρνάρας, Παπαχελάς για παγωτό…
  - Media
 
Αποκαλυπτικό και… ορεξάτο δημοσίευμα είχε σήμερα η στήλη «Μικροπολιτικός» στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ». Ανέφερε συγκεκριμένα ότι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας πήγαν πρόσφατα για παγωτό, συνοδευόμενοι από διευθυντή εφημερίδας.
 
 Το δημοσίευμα δεν κατονομάζει τον δημοσιογράφο αλλά σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τον διευθυντή της «Καθημερινής» Αλέξη Παπαχελά.
Αναλυτικά το δημοσίευμα:
 
«Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη. Πόσω μάλλον αν έχεις κατορθώσει την ιστορική έξοδο της Ελλάδας στις αγορές. Τότε ανοίγει η όρεξη ακόμη και των λιτοδίαιτων. Αναφέρομαι στον Αντώνη Σαμαρά και τον Γιάννη Στουρνάρα οι οποίοι το βράδι της Τρίτης έκαναν μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις τους εκτός Κηφισιάς. Κατάσκοπός μου τους συνέλαβε μαζί με διευθυντή εφημερίδας να απολαμβάνουν παγωτό σοκολάτα στη Βιβλιοθήκη στο Κολωνάκι. Σημειώνω ότι υπό κανονικές συνθήκες ο Στουρνάρας δεν τρώει γλυκά. Εκτιμώ ότι έκανε παρασπονδία για αν το γιορτάσει». 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.