search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:48
MENU CLOSE

Βίντεο-ντοκουμέντο από τις φυλακές Νιγρίτας για την υπόθεση Καρέλι

10.04.2014 10:56
Βίντεο-ντοκουμέντο από τις φυλακές Νιγρίτας για την υπόθεση Καρέλι  - Media

Νέο υλικό για το θάνατο του βαρυποινίτη Ιλί Καρέλη φέρνει στο φως η «Καθημερινή» παρουσιάζοντας βίντεο μέσα από τις φυλακές Νιγρίτας, από το απόγευμα της 27ης Μαρτίου.

Νέο υλικό για το θάνατο του βαρυποινίτη Ιλί Καρέλη φέρνει στο φως η «Καθημερινή» παρουσιάζοντας βίντεο μέσα από τις φυλακές Νιγρίτας, από το απόγευμα της 27ης Μαρτίου.
 
Όπως αναφέρει η «Καθημερινή» πρόκειται για περίπου 20 ώρες υλικό που έχουν καταγράψει τέσσερις κάμερες από τέσσερα διαφορετικά σημεία της: τον προαύλιο χώρο της φυλακής, όπου φτάνει το τζιπ της αστυνομίας που μεταφέρει τον Καρέλι από το Α.Τ. Ιτέας, την κεντρική είσοδο των φυλακών, τον διάδρομο ακριβώς έξω από το κελί-ψυγείο, όπου οι σωφρονιστικοί ομολόγησαν ότι ξυλοκόπησαν τον Ιλία Καρέλι και τέλος από το κελί, στο οποίο μεταφέρθηκε και κατέληξε λίγο πριν τα μεσάνυχτα.
 
Το υλικό αυτό, οδήγησε σε συνδυασμό με τις απολογίες των εμπλεκομένων στην προφυλάκιση έξι σωφρονιστικών υπαλλήλων.
 
(Αν δεν βλέπετε τους υπότιτλους που αφηγούνται τα όσα φαίνονται στο βίντεο, όπως τα καταγράφει η «Καθημερινή», μπείτε στο βίντεο στο YouTube και πατήστε το κουμπάκι «Captions», για να τους επιλέξετε. Το «Captions» βρίσκεται δίπλα στο σήμα με το ρολογάκι, κάτω δεξιά στη μπάρα του βίντεο).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24