search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:12
MENU CLOSE

«Πολιτικό σκουπίδι» ο Σαμαράς, κατά τον Παναγιώτη Ψωμιάδη

10.04.2014 11:54
«Πολιτικό σκουπίδι» ο Σαμαράς, κατά τον Παναγιώτη Ψωμιάδη - Media

«Με τα πολιτικά σκουπίδια που κυβερνούν σήμερα δεν έχω καμιά σχέση», ανέφερε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ανακοινώνοντας επίσημα την ίδρυσή του κόμματός του για τις ευρωεκλογές.

«Με τα πολιτικά σκουπίδια που κυβερνούν σήμερα δεν έχω καμιά σχέση», ανέφερε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ανακοινώνοντας επίσημα την ίδρυσή του κόμματός του για τις ευρωεκλογές, ενώ πρόσθεσε ότι λυπάται γιατί βοήθησε στις βουλευτικές εκλογές του 2012. Κατηγόρησε επίσης τον πρωθυπουργό ότι δεν του φέρθηκε «αντρίκια», ενώ τον κατήγγειλε ότι «παρέδωσε» το Δήμο Θεσσαλονίκης στον Γιάννη Μπουτάρη, καθώς ψηφίστηκε η τροπολογία που του επέτρεπε να είναι υποψήφιος, αν και δεν είχε παραιτηθεί έγκαιρα από την προεδρία του φεστιβάλ κινηματογράφου της πόλης.
 
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος, όπως είπε, βλέπει τον εαυτό του σαν τον ποδοσφαιριστή Πάμπλο Γκαρσία που «ξανασηκώθηκε αν και τσαλαπατήθηκε», πρόσθεσε ότι το μόνο που απομένει είναι να διαλύσουν τη ΝΔ του Κωνσταντίνου Καραμανλή και ότι ο ίδιος ψήφισε Σαμαρά και του βγήκε Βενιζέλος.
 
Παράλληλα κατήγγειλε τα «κανάλια των Αθηνών» ότι δεν τον προβάλλουν αρκετά, λέγοντας ότι «μπορεί να μην είμαστο το Ποτάμι, αλλά είμαστε η ΠΑΤΡΙ.Δ.Α».
 
Τέλος, αναφερόμενος στο ότι στο σήμα του κόμματος εμφανίζονται οι φωτογραφίες του ίδιου και του Κωνσταντίνου Καραμανλή, είπε ότι θα αγωνιστεί για το ευρωπαϊκό όραμα του ιδρυτή της ΝΔ.

(Το βίντεο είναι από το thestival.gr)
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:59