search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:42
MENU CLOSE

Τα πράγματα ειναι σοβάρα…

10.04.2014 21:00

Όποιος συνάντησε τον Ε. Βενιζέλο το βράδυ της Δευτέρας στη Βουλή θα κατάλαβε πως υπήρξε «χοντρή» εμπλοκή στην κυβέρνηση σε ανώτατο επίπεδο για το θέμα Μπουτάρη (που έχει σοβαρό κώλυμα υποψηφιότητας).  

Όποιος συνάντησε τον Ε. Βενιζέλο το βράδυ της Δευτέρας στη Βουλή θα κατάλαβε πως υπήρξε «χοντρή» εμπλοκή στην κυβέρνηση σε ανώτατο επίπεδο για το θέμα Μπουτάρη (που έχει σοβαρό κώλυμα υποψηφιότητας).  Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης παρέμεινε στη Βουλή έως τις 11 το βράδυ κι ενώ την ίδια ώρα οι περισσότεροι βουλευτές είχαν αποχωρήσει…

Ενδεικτικό της κρισιμότητας της κατάστασης ήταν το γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έφτασε μέχρι το προαύλιο της Βουλής προκειμένου να κάνει τις τηλεφωνικές επικοινωνίες του με το Μέγαρο Μαξίμου.

Την ίδια ώρα, ο υπουργός Εσωτερικών Γ. Μιχελάκης περίμενε καρτερικά στην πόρτα της εισόδου να ακούσει το αποτέλεσμα των ζυμώσεων…

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:42