search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 15:03
MENU CLOSE

Χρυσαυγίτες κατά Γιατρών του Κόσμου στο Πέραμα

11.04.2014 06:33
Χρυσαυγίτες κατά Γιατρών του Κόσμου στο Πέραμα - Media

Έξω από το πολυιατρείο των Γιατρών του Κόσμου στο Πέραμα συγκεντρώθηκαν περίπου 30 μέλη της Χρυσής Αυγής τα οποία φώναζαν συνθήματα κατά των μεταναστών.

 
Έξω από το πολυιατρείο των Γιατρών του Κόσμου στο Πέραμα συγκεντρώθηκαν περίπου 30 μέλη της Χρυσής Αυγής τα οποία φώναζαν συνθήματα κατά των μεταναστών.
 
Το πολυιατρείο καλύπτει την ευρύτερη περιοχή και καθημερινά δεκάδες ασθενείς, Έλληνες και ξένοι, καταφεύγουν σε αυτό, ενώ εκείνη την ώρα μέσα στο ιατρείο ήταν περίπου 40 άτομα, εκ των οποίων πολλά παιδιά μεταναστών αλλά και Έλληνες ασθενείς.

Οι Γιατροί του Κόσμου κατήγγειλαν ότι τα παιδιά φοβήθηκαν, ενώ εθελοντές και κοινωνικοί λειτουργοί έκλεισαν αμέσως τις πόρτες και τα παράθυρα και κάλεσαν την αστυνομία.

Πρόκειται για την τρίτη φορά που μέλη της Χ.Α προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους Γιατρούς του Κόσμου στο Πέραμα καθώς ανάλογες ενέργειες έχουν κάνει τον Φεβρουάριο και τον Σεπτέμβριο του 2013, λίγο πριν από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε λίγα 24ωρα μετά την απειλή του πυρηνάρχη Περάματος ότι η ΧΑ «θα τελειώσει τα μέλη του ΠΑΜΕ» στην περιοχή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 14:52