search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:26
MENU CLOSE

Επτά μαθητές νεκροί σε τροχαίο στην Καλιφόρνια (Video)

11.04.2014 08:06
Επτά μαθητές νεκροί σε τροχαίο στην Καλιφόρνια (Video) - Media

Τραγικό τέλος βρήκαν επτά μαθητές γυμνασίου στην βόρεια Καλιφόρνια όταν το λεωφορείο που τους μετέφερε για επίσκεψη σε πανεπιστήμιο της πολιτείας, εμβολίστηκε από νταλίκα της εταιρείας FedEx.

 
Τραγικό τέλος βρήκαν επτά μαθητές γυμνασίου στην βόρεια Καλιφόρνια όταν το λεωφορείο που τους μετέφερε για επίσκεψη σε πανεπιστήμιο της πολιτείας, εμβολίστηκε από νταλίκα της εταιρείας FedEx.
 
Τα δύο ογκώδη οχήματα τυλίχτηκαν άμεσα στις φλόγες με αποτέλεσμα τα νεαρά παιδιά να μην μπορούν να βγουν από το φλεγόμενο λεωφορείο και επτά εξ αυτών να βρουν φρικτό θάνατο.
 
Το όγδοο θύμα ήταν ο οδηγός της νταλίκας της εταιρείας μεταφορών και το ένατο ο οδηγός του σχολικού λεωφορείου. Οι ερευνητές έψαχναν μέχρι αργά το βράδι να αναγνωρίσουν τις σωρούς των μαθητών. Το λεωφορείο μετέφερε 44 παιδιά και 4 συνοδούς.
 
Τα παιδιά ήταν από διάφορα σχολεία του Λος Άντζελες και πήγαιναν να επισκεφτούν πανεπιστήμιο βόρεια του Σακραμέντο. Την ώρα του ατυχήματος έβλεπαν ταινία στην οθόνη του λεωφορείου όταν η νταλίκα έπεσε επάνω τους.
Οι πιο ψύχραιμοι και τυχεροί βγήκαν από ένα σπασμένο παράθυρο και άρχισαν να τρέχουν μακριά όταν άκουσαν την έκρηξη και είδαν το λεωφορείο να πιάνει φωτιά. Πολλά παιδιά είχαν εγκαύματα από την πυρκαγιά και κατάγματα από το χτύπημα αλλά τουλάχιστον δεν είχαν την μοίρα των επτά αδικοχαμένων νεαρών.
 
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η νταλίκα προσπάθησε να προσπεράσει ένα επιβατικό αυτοκίνητο, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έγινε το κακό. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:21