search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:19
MENU CLOSE

Κωμωδίες και εκλογές

11.04.2014 21:00
Κωμωδίες και εκλογές - Media

Την περασμένη εβδομάδα είχαμε γράψει σε αυτή εδώ τη γωνιά για το «Ημέρωμα της στρίγγλας» με τον Τάσο Ιορδανίδη και την Κατερίνα Λέχου στους κεντρικούς ρόλους. 

Την περασμένη εβδομάδα είχαμε γράψει σε αυτή εδώ τη γωνιά για το «Ημέρωμα της στρίγγλας» με τον Τάσο Ιορδανίδη και την Κατερίνα Λέχου στους κεντρικούς ρόλους.

Η Φωτεινή Μπαξεβάνη είναι αυτή που θα επωμιστεί τη σκηνοθεσία του έργου του Σαίξπηρ εν τέλει.  Έχει γίνει μια κατ’ αρχήν συζήτηση για τη φιλοξενία της παράστασης στο Αίθριο του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, ωστόσο προς το παρόν δεν έχει συμφωνηθεί τίποτα.
 
Στο μεταξύ, όμως, ο Τάσος Ιορδανίδης θα συνεχίσει να βρίσκεται στο «Κάθε Πέμπτη κ. Γκριν» και στο πλάι του Γιώργου Μιχαλακόπουλου και μετά το Πάσχα. Το έργο – που παίζεται για δεύτερη συνεχή σεζόν στο «Άνεσις» – έχει συμπληρώσει 250 παραστάσεις, έχει χειροκροτηθεί από 55.000 θεατές και συνεχίζει  ακάθεκτο.

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης θα ανεβάσει το «Ούτε γάτα, ούτε ζημιά» στο Θέατρο Λαμπέτη. Το έργο των Σακελλάριου – Τσιφόρου (το έχει παίξει
το δίδυμο Λογοθετίδη – Λιβυκού) θα ανέβει με τον ίδιο τον Χατζηπαναγιώτη στον κεντρικό ρόλο. Σε επίπεδο συζητήσεων βρίσκονται ακόμη οι υπόλοιποι ρόλοι, μάθαμε όμως ότι η Φαίη Ξυλά ήταν αρνητική στο να υποδυθεί τη νεαρή σύζυγο. Υπάρχει και ένα έτερο όνομα που συζητά για τον ρόλο – ελπίζουμε να μην είναι το καταληκτικό, γιατί ναι μεν είναι καλή ηθοποιός, αλλά όχι πια νεαρή…

Πρόσω ολοταχώς για δημοτικές εκλογές… Τα ονόματα των καλλιτεχνών, ηθοποιών και τραγουδιστών που φιγουράρουν σε λίστες κομμάτων όλο και πληθαίνουν.

Κάποιοι ως «ντεκοράκια» εξαργυρώνουν την όποια φήμη τους, άλλοι αναζητούν τη φήμη που είχαν κάποτε και δεν έχουν πια. Άλλοι πάλι, ζήλεψαν τον δρόμο που χάραξε ο Απόστολος Γκλέτσος κι άλλοι μεταπηδούν από κόμμα σε κόμμα. Καμιά φορά αναρωτιέμαι αν ο κόσμος ψηφίζει συνειδητά μια προσωπικότητα (γιατί κάποιοι εκ των πολιτευόμενων καλλιτεχνών έχουν πολιτική βούληση, αλίμονο) ή ψηφίζει τηλεοπτικό ρόλο ή αγαπημένο τραγούδι.

Αλλά πάλι μιλάμε για τη χώρα που έβαλε τον «Ταξίαρχο Θεοχάρη» στη Βουλή…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:17