search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:14
MENU CLOSE

Kill the boss: Σκοτώστε την κακή διάθεση

11.04.2014 21:00
Kill the boss: Σκοτώστε την κακή διάθεση - Media

Οι «Kill The Boss», ένα συγκρότημα που δεν έχει κλείσει ακόμα έναν χρόνο ζωής, «σκοτώνουν» την κακή διάθεση με τα τραγούδια τους και κάνουν αυτό που γουστάρουν περισσότερο χωρίς να τους απασχολεί αν θα πλουτίσουν από αυτό. Κέφι να υπάρχει…

Έχουν αδυναμία στη ροκαμπίλι μουσική, έχουν μετατρέψει την κουζίνα του ντράμερ τους σε… στούντιο για τις πρόβες τους και πιστεύουν πως το να παίζεις μουσική μοιάζει με ψυχοθεραπεία.

Οι «Kill The Boss», ένα συγκρότημα που δεν έχει κλείσει ακόμα έναν χρόνο ζωής, «σκοτώνουν» την κακή διάθεση με τα τραγούδια τους και κάνουν αυτό που γουστάρουν περισσότερο χωρίς να τους απασχολεί αν θα πλουτίσουν από αυτό. Κέφι να υπάρχει…

Οι Δημήτρης Σχίζας, Βαγγέλης Βάζας, Τάσος Καλλέργης και Ηλίας Αρβανίτης είναι μια παρέα γύρω στα τριάντα. Μάλλον ήταν καρμικό να βρεθούν σε μια μπάντα όλοι μαζί. Παρόμοια καλλιτεχνικά χνώτα και κοινές μουσικές επιρροές και πορείες έδεσαν στο σωστό τάιμινγκ, με αποτέλεσμα οι τέσσερις καλλιτέχνες να βρεθούν να διασκευάζουν ροκαμπίλι και ροκ εν ρολ κομμάτια στο στούντιο – κουζίνα του ντράμερ Τάσου Καλλέργη με το όνομα «Kill The Boss».

Η επιλογή του ονόματος δεν προήλθε από κοινωνικοπολιτικά πιστεύω και συναφή βαρύγδουπα θέματα, όπως διαβεβαιώνει και ο Δημήτρης Σχίζας (κιθάρα, φωνητικά). «Άλλωστε δεν μας εκφράζουν τέτοιες πεποιθήσεις, ούτε μουσικά ούτε στιχουργικά», λέει ο Δημήτρης, με τον Τάσο να συμπληρώνει «είναι ένα όνομα… εύηχο και μένει στο μυαλό του κόσμου».

Αν και η ροκαμπίλι και το ροκ εν ρολ είναι διάχυτα στοιχεία στη μουσική τους, δεν αυτοπεριορίζονται και αναζητούν συνεχώς νέα μουσικά μονοπάτια για να εμπλουτίσουν το ρεπερτόριό τους. «Δεν κατηγοριοποιούμε αυστηρά τη μουσική. Αν κάτι μας εκφράζει καλλιτεχνικά, θα το εντάξουμε στην setlist μας και θα το εκμεταλλευτούμε προς όφελός μας. Είτε αυτό είναι Έλβις Πρίσλεϊ, Τζόνι Κας, Ιμέλντα Μέι, είτε είναι γκραντζ και αλτέρνατιβ ροκ» συμφωνούν ο Δημήτρης και ο Τάσος. Αυτό που τους δένει περισσότερο είναι η διάθεση για μουσική δημιουργία και η συλλογικότητα ως μπάντα. Για λεφτά… ούτε λόγος. Άλλωστε, είπαμε: κάνουν πρόβες στην… κουζίνα. Κανένα από τα παιδιά δεν ζει από τη μουσική. Η κουζίνα αντικαθιστά τις χρηματικές δαπάνες που απαιτεί ένα στούντιο, ενώ τώρα τελευταία επιδιώκουν να κάνουν ένα όνομα στην ελληνική μουσική σκηνή.

Το πρόσφατο – και πρώτο τους – λάιβ στο Six D.O.G.S (16 Μαρτίου) τους έδωσε τη δυνατότητα να έρθουν για πρώτη φορά σε «επαφή» με το ελληνικό μουσικό κοινό.

Παρά το γεγονός πως έπαιζαν ως support group στους «Dirty Fuse» και «2 The Bone», απέσπασαν θετικότατα σχόλια και προτάσεις για να κάνουν και άλλες εμφανίσεις. «Το άγχος υπήρχε, όμως εξαφανίστηκε γρήγορα και η αδρεναλίνη έφτασε στα ύψη. Όταν παίζεις με αυτοπεποίθηση σε ένα τόσο ωραίο περιβάλλον, το εισπράττει αυτό ο κόσμος και περνά τόσο καλά όσο περνάς εσύ on stage» λένε οι Βαγγέλης Βάζας και Ηλίας Αρβανίτης (κιθάρα, φωνητικά και μπάσο, φωνητικά αντίστοιχα).

Τι ακολουθεί για τους «Kill Τhe Boss» λοιπόν; Σίγουρα κι άλλα live. Η νεοσύστατη μπάντα θέλει να γράψει δική της μουσική , να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο μουσικά και φυσικά να παραμείνει μια παρέα που διασκεδάζει να παίζει μουσική. Μια μπάντα… κουζίνας βρήκαμε, μην τη χάσουμε τώρα!

INFO: Η επόμενη εμφάνισή τους θα γίνει στις 11 Απριλίου στο Κ44 (Κωνσταντινουπόλεως 44) μαζί με τους «Frankly My Dear».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:13