search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:28
MENU CLOSE

Μπουτάρης: Βάζω κάτω από τη βάση στους Θεσσαλονικείς

12.04.2014 16:10
Μπουτάρης: Βάζω κάτω από τη βάση στους Θεσσαλονικείς - Media

 «Στην ίδια τάξη» θα άφηνε τους Θεσσαλονικείς, ο Γιάννης Μπουτάρης καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά στη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης θα τους έβαζε… κάτω από τη βάση!

 
 
«Στην ίδια τάξη» θα άφηνε τους Θεσσαλονικείς, ο Γιάννης Μπουτάρης καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά στη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης θα τους έβαζε… κάτω από τη βάση!

 «Θα έβαζα κάτω από τη βάση στους Θεσσαλονικείς. Ο Θεσσαλονικιός όχι μόνο δεν συνεργάστηκε, αλλά θα πω και το εξής, διότι να μη ξεχνάμε ότι και ο Άγιος φοβέρα θέλει. Όταν πας στην Εκκλησία, λέει «μετά φόβου Θεού, πίστεως κι αγάπης». Λέμε γιατί στη Γερμανία γίνεται έτσι. Πήγαινε να δεις τι αστυνομία έχουν στη Γερμανία!» ανέφερε ο δήμαρχος, ερωτηθείς για τα προβλήματα της κατάληψης δημόσιου χώρου και της καθαριότητας.

Σύμφωνα με το thestival.gr ο κ. Μπουτάρης κάλεσε ακόμη τους υπολοίπους υποψηφίους να προχωρήσουν από κοινού σε προγραμματική συμφωνία.

«Εγώ θα ρίξω το γάντι στους υπόλοιπους υποψηφίους. Θα πω ελάτε παιδιά να συμφωνήσουμε. Αυτό είναι το δικό μου πρόγραμμα για το 2014- 2020.Έλα κύριε Καλαφάτη, τι πρόγραμμα έχεις για το διάστημα αυτό, έλα κ. Μηταφίδη. Δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε σε όλα. Ελάτε να δούμε όλα τα σημεία στα οποία συμφωνούμε και να τα στηρίξουμε όλοι μαζί. Να έχουμε ομόφωνες αποφάσεις».

Παράλληλα,  διαβεβαίωσε ότι αν επανεκλεγεί θα εξαντλήσει τη θητεία του, προσθέτοντας ότι θα προτείνει εκ νέου στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας να περιοριστεί ο αριθμός των θητειών ενός δημάρχου, σε δύο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:26