search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:58
MENU CLOSE

Σ. Θεοδωράκης: Το Ποτάμι μπορεί να κυβερνήσει

13.04.2014 10:09
Οι θέσεις του «Ποταμιού» για Σύνταγμα, λογοδοσία δημοσίων λειτουργών, διοικητή ΤτΕ και αιγιαλό - Media

«Δεν είμαστε μια παρέα αργόσχολων που είπαμε στον ελεύθερο χρόνο μας να κάνουμε και λίγο πολιτική», δηλώσε ο Σταύρος Θεοδωράκης εκτιμώντας ότι ότι το κόμμα του μπορεί να κυβερνήσει και ότι λόγω της φυσιογνωμίας του έχει δεξαμενές πιθανών ψηφοφόρων τόσο στην ΝΔ όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν είμαστε μια παρέα αργόσχολων που είπαμε στον ελεύθερο χρόνο μας να κάνουμε και λίγο πολιτική», δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης εκτιμώντας ότι ότι το κόμμα του μπορεί να κυβερνήσει και ότι λόγω της φυσιογνωμίας του έχει δεξαμενές πιθανών ψηφοφόρων τόσο στην ΝΔ όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Το τόξο στο οποίο κινούμαστε είναι προφανές. Δεν είμαστε με όλους», ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής και πρόσθεσε:
«Έχουμε συγγενείς και στον ΣΥΡΙΖΑ και στη ΝΔ. Όχι πολλούς, αλλά έχουμε. Δεν είναι όλοι ακροδεξιοί στη ΝΔ, ούτε είναι όλοι σταλινικοί στον ΣΥΡΙΖΑ».

Ο Σ. Θεοδωράκης τόνισε μεταξύ άλλων ότι το κόμμα του έχει συγκεκριμένες θέσεις όσο κανένα άλλο ελληνικό κόμμα, «εξαιρουμένου ίσως του ΚΚΕ», όπως είπε.

«Επιλέξαμε να μείνουμε ανεξάρτητοι και να συζητήσουμε με Σοσιαλιστές, Φιλελεύθερους, Πράσινους για τις μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται ώστε η ΕΕ να αρχίσει να λειτουργεί δίκαια», δήλωσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:56