search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:44
MENU CLOSE

Βέβαιος για νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές ο Αλέξης Τσίπρας

13.04.2014 11:17
Βέβαιος για νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές ο Αλέξης Τσίπρας - Media

Τη βεβαιότητα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πετύχει μια ιστορική νίκη στις ευρωεκλογές εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

Τη βεβαιότητα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πετύχει μια ιστορική νίκη στις ευρωεκλογές εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

«Αυτή τη μάχη είμαι βέβαιος πως θα την κερδίσουμε, θα είναι μια ιστορική νίκη θα είναι η πρώτη φορά που η αριστερά θα κερδίσει τις εκλογές και μάλιστα με μεγάλη διαφορά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα απάντησε και στο ερώτημα του κατά πόσον ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να κυβερνήσει, λέγοντας πως: «Είμαστε έτοιμοι από καιρό και αποφασισμένοι. Αυτή την απάντηση θα πρέπει να τη δώσουμε και να δείξουμε ότι την πιστεύουμε».

Ο κ. Τσίπρας ξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας ότι:  «Είναι γεγονός τι στην Ελλάδα έχουμε την πιο επικίνδυνη κυβέρνηση που είχαμε δει ποτέ» είπε ο κ.Τσίπρας και αναρωτήθηκε «τι  σημαίνει για το Μαξίμου η ταύτιση των στελεχών του με τη φασιστική Χρυσή Αυγή;» και συνέχισε σημειώνοντας ότι ο κ.Σαμαρά θα απολογηθεί στη Βουλή γιατί «παρέδωσε στα κλειδιά της χώρας σε ξένα συμφέροντα και γιατί «προπαγανδίζει το τέλος των μνημονίων  αλλά έχει στα συρτάρια του νέο έτοιμο μνημόνιο». 

«Δεν τόλμησαν καν να θέσουν το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων» είπε ο  πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας «Όμως μια του κλέφτη, δύο του ψεύτη τρεις και η κακή του μέρα».

Σχολιάζοντας την επίσκεψη Μέρκε , είπε: «είναι δικαιολογημένη η αγωνία και το άγχος της κυρίας Μέρκελ, που ήρθε στην Ελλάδα για να στηρίξει την ετοιμόρροπη κυβέρνηση Σαμαρά. Θα επιστρατεύσουν όλες τις μεθόδους, όλες τις τακτικές, από τις οποίες η πιο έντιμη θα είναι το ψέμα»

 
 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:39