search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:08
MENU CLOSE

O Bono των U2 εξηγεί γιατί ο Ιησούς δεν ήταν τρελός

13.04.2014 14:19
O Bono των U2 εξηγεί γιατί ο Ιησούς δεν ήταν τρελός - Media

Το ροκ lifestyle, ποτέ δεν εμπόδισε τον Bono να είναι ένας πολύ θρησκευόμενος άνθρωπος. Σε συνέντευξή του σε ιρλανδικό περιοδικό, ο τραγουδιστής των U2 μίλησε για την πίστη του στον Ιησού και τον τρόπο που έχει μεταδώσει στην οικογένειά του τις θρησκευτικές του αξίες.


Το ροκ lifestyle, ποτέ δεν εμπόδισε τον Bono να είναι ένας πολύ θρησκευόμενος άνθρωπος. Σε συνέντευξή του σε ιρλανδικό περιοδικό, ο τραγουδιστής των U2 μίλησε για την πίστη του στον Ιησού και τον τρόπο που έχει μεταδώσει στην οικογένειά του τις θρησκευτικές του αξίες.

«Προσεύχομαι για να γνωρίσω το θέλημα του Θεού, γιατί τότε οι προσευχές έχουν περισσότερες πιθανότητες να γίνουν πραγματικότητα. Στην οικογένειά μου, δεν προσευχόμαστε με τον τυπικό τρόπο. Μαζευόμαστε όλη η οικογένεια γύρω από το κρεβάτι και προσευχόμαστε, διαβάζουμε τις Γραφές».

Όταν ο δημοσιογράφος ρωτάει τον Bono αν πιστεύει στη θεία υπόσταση του Ιησού, ο Ιρλανδός τραγουδιστής απαντά καταφατικά. «[Ο Ιησούς ] πήγαινε τριγύρω λέγοντας ότι ήταν ο Μεσσίας . Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σταυρώθηκε . Σταυρώθηκε , επειδή είπε ότι ήταν ο Υιός του Θεού. Έτσι, είτε αυτός, κατά τη γνώμη μου , ήταν ο Υιός του Θεού ή ήταν τρελός. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι εκατομμύρια ανθρώπων , το ήμισυ της Γης , εδώ και 2.000 χρόνια, έχουν επηρεαστεί, έχουν εμπνευστεί από κάποιον τρελό. Απλά, δεν το πιστεύω».

Ο Bono, που είναι εξαιρετικά ενεργός σε φιλανθρωπικές δράσεις, μέχρι και σε ένα από τα πιο γνωστά του τραγούδια (I still havent found what Im looking for) έχει γράψει τους εξής στίχους: «I believe in the kingdom come/Then all the colors will bleed into one».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:08