search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:31
MENU CLOSE

Η COSMOTE φέρνει το προηγμένο Samsung Galaxy S5

15.04.2014 09:09
Η COSMOTE φέρνει το προηγμένο Samsung Galaxy S5   - Media

Το νέο Samsung Galaxy S5, με πρωτοποριακό design και διάτρητο μοτίβο στην πίσω όψη του, που υποστηρίζει ταχύτητες 4G, φέρνει στους πελάτες της η COSMOTE.

Το νέο Samsung Galaxy S5, με πρωτοποριακό design και διάτρητο μοτίβο στην πίσω όψη του, που υποστηρίζει ταχύτητες 4G, φέρνει στους πελάτες της η COSMOTE.
 
Με προηγμένες λειτουργίες κάμερας (HDR και επιλεκτική εστίαση), με μεγάλη ανθεκτικότητα στη σκόνη και το νερό και με αισθητήρα μέτρησης καρδιακών παλμών, το Samsung Galaxy S5 έρχεται για να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς χρήστες. Για να μπορούν να απολαμβάνουν mobile internet με το πιο γρήγορο δίκτυο στην Ελλάδα, το δίκτυο της COSMOTE, σύμφωνα με μετρήσεις μέσω του SpeedTest του ανεξάρτητου φορέα OOKLA, της πιο διαδεδομένης εφαρμογής μετρήσεων internet παγκοσμίως. Το Samsung Galaxy S5 υποστηρίζει, επίσης, την τεχνολογία HD Voice, που μόνο η COSMOTE προσφέρει στην Ελλάδα, για κλήσεις με πεντακάθαρο και κρυστάλλινο ήχο.
 
Με κάθε νέα σύνδεση και αγορά του Samsung Galaxy S5 τα καταστήματα ΟΤΕ, COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ προσφέρουν μία δωροεπιταγή αξίας 75€ για αγορές μέσα από μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων και μια δωροεπιταγή αξίας 60€ για αγορές προϊόντων Samsung. Με αγορά σκέτης της συσκευής τα καταστήματα ΟΤΕ, COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ προσφέρουν μία δωροεπιταγή αξίας 60€, για αγορές προϊόντων Samsung.
 
Το Samsung Galaxy S5 διατίθεται φθηνότερα στα προγράμματα COSMOTE Απεριόριστα, με μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33