19/10/2019 09:04:24

Τον «Πειραιά Νικητή» παρουσίασε ο Γιάννης Μώραλης

Τον «Πειραιά Νικητή» παρουσίασε ο Γιάννης Μώραλης - Media

Την ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού του, παρουσίασε ο  υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά και αντιπροέδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννης Μώραλης σε εκδήλωση παρουσία του υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου.
 
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης, ο πρώην πρόεδρος Σωκράτης Κόκκαλης και ο γιος του Πέτρος, ο οποίος θα είναι υποψήφιος σύμβουλος, αλλά και ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Πέτρος Μαντούβαλος.

Από παλαίμαχους αθλητές στην εκδήλωση ήταν μεταξύ άλλων οι Α. Νικοπολίδης, Γ. Αμανατίδης, και Γρ. Γεωργάτος.

«Μπορούμε να κάνουμε κάτι σημαντικό για τον Πειραιά, τη μεγάλη μας αγάπη. Να κάνουμε την υπέρβαση, την ανατροπή. Χρειάζεται πολλή δουλειά και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τη διάφορα, χωρίς υπερβολές, χωρίς ψεύτικες ελπίδες. Ο,τι υποσχεθούμε θα το κάνουμε πράξη, έχουμε μάθει να κερδίζουμε. Ο Πειραιάς θα βγει νικητής», ανέφερε στην ομιλία του ο Γιάννης Μώραλης παρουσιάζοντας το όραμα του να γίνει ο Πειραιάς ένα μεγάλο ναυτιλιακό κέντρο για να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.

Από την μεριά του ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε:

«Ειλικρινά πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο να δώσουμε ένα τίμιο αγώνα για τον Πειραιά. Έχουμε κάνει πράγματα στη ζωή μας, έχουμε πετύχει στις επιχειρήσεις, στις οικογένειές μας. Μπορούμε να κάνουμε κάτι σημαντικό για τον Πειραιά, τη μεγάλη μας αγάπη.

Να κάνουμε την υπέρβαση, την ανατροπή. Χρειάζεται πολλή δουλειά και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τη διάφορα, χωρίς υπερβολές, χωρίς ψεύτικες ελπίδες. Ο,τι υποσχεθούμε θα το κάνουμε πράξη, έχουμε μάθει να κερδίζουμε. Ο Πειραιάς θα βγει νικητής».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.