search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:39
MENU CLOSE

Μη χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί εκτάκτως τη Μ. Τετάρτη, 16 Απριλίου, μαζί με το «Ποντίκι Art»

16.04.2014 18:29
oldphotosprotoselido_16.4.141397586590.jpg

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί εκτάκτως τη Μ. Τετάρτη, 16 Απριλίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Μας σουβλίζουν για 10 δις. ευρώ» και αναλυτικό – αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το νέο «μεσοπρόθεσμο» για τις συντάξεις που έρχεται μετά το Πάσχα. Αφού μας μαστίγωσαν για το πλεόνασμα, τώρα μας… σταυρώνουν!

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί εκτάκτως τη Μ. Τετάρτη, 16 Απριλίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Μας σουβλίζουν για 10 δις. ευρώ» και αναλυτικό – αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το νέο «μεσοπρόθεσμο» για τις συντάξεις που έρχεται μετά το Πάσχα. Αφού μας μαστίγωσαν για το πλεόνασμα, τώρα μας… σταυρώνουν!

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Πανικόβλητη στροφή στην κεντροδεξιά αφήνει κενό… στα δεξιά της. Με μικρή διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ ελπίζει ο Σαμαράς να αποφύγει τις εθνικές εκλογές. 

ΣΥΡΙΖΑ: «Δ-ευρω έξω» από τη… στασιμότητα. Πυρετός στην Κουμουνδούρου για το ευρωψηφοδέλτιο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Ένα εκατ. μικρομεσαίοι στα πρόθυρα της χρεοκοπίας. Χαριστική βολή η φορολογική δήλωση, που φέρνει αυξημένο φόρο.

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ: Τα μαγικά κλειδιά για την εκλογική επιτυχία. Οι δυσκολίες του ΣΥΡΙΖΑ με αποχή και αναποφάσιστους.

HEDGE FUNDS: Μεγάλος τζόγος στην πλάτη της… «αγοραίας» Ελλάδας. Έχουν εγγυήσεις ότι η Ελλάδα θα ζήσει για να πληρώνει τα χρέη.

ΕΡΕΥΝΑ: Συναγερμός για το κλίμα: Ξυπνήστε, βουλιάζουμε. Ο ΟΗΕ προειδοποιεί, Κομισιόν και Ελλάδα κοιμούντσαι και ονειρεύονται βρώμικα καύσιμα.

ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ Αrt». Συνέντευξη: Χασάν Ουσμάνοφ. Ακόμη: Όταν λογόκριναν και τη… Βουγιουκλάκη/ Το νέο cd του Σταμάτη Κραουνάκη/ Τα βραβεία της ακαδημίας κινηματογράφου/ Δεύτεροι ρόλοι, πρώτα παιδιά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:28