search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:24
MENU CLOSE

Σοβαρά επεισόδια στην Τούμπα (Video)

16.04.2014 15:55
Σοβαρά επεισόδια στην Τούμπα (Video) - Media

Μεγάλη ένταση λίγο πριν από τι 7 στο γήπεδο της Τούμπας, μία ώρα πριν τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού.

Μεγάλη ένταση λίγο πριν από τι 7 στο γήπεδο της Τούμπας, μία ώρα πριν τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού.

Όταν η αποστολή των φιλοξενούμενων έφτασε στο γήπεδο οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαναν επίθεση με πέτρες. Οι αστυνομικές δυνάμεις για να τους απωθήσουν απάντησαν με ρίψη χημικών και η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική. 

Μάλιστα από τα δακρυγόνα λιποθύμησε οπαδός του ΠΑΟΚ και χρειάστηκε τις πρώτες βοήθειες για να συνέλθει.

Τα πράγματα χειροτέρεψαν πριν από την έναρξη όταν ο πάγκος του Ολυμπιακού καταστράφηκε από καπνογόνα και αντικείμενα που πέταξαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και οδήγησε τους παίκτες των δύο ομάδων στα αποδυτήρια μέχρι να εξομαλυνθεί η κατάσταση.

Την ίδια ώρα, επειδή στην Ελλάδα οι κάφροι κάνουν ΄τι θέλουν, πεδίο μάχης έγινε κεντρική πλατεία του Ηρακλείου με οπαδούς του ΟΦΗ και του Παναθηναϊκού να συγκρούονται και να προξενούν σοβαρές ζημιές σε γειτονικά καταστήματα και αυτοκίνητα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50