16/07/2019 10:31:18

Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος δε γνωρίζει από πολιτική, αλλά γνωρίζει από τιμιότητα και βιοπάλη

Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος δε γνωρίζει από πολιτική, αλλά γνωρίζει από τιμιότητα και βιοπάλη - Media

Ή τουλάχιστον αυτό λέει ο ίδιος σε δήλωση με την οποία περιγράφει γιατί επέλεξε να βάλει υποψηφιότητα στο ευρωψηφοδέλτιο του Βύρωνα Πολύδωρα, με το κόμμα «Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό».
 
Η δήλωσή του αναλυτικά:
 

 
«Με τίμησε ο Βύρων Πολύδωρας με την πρότασή του να είμαι υποψήφιος ευρωβουλευτής στο κόμμα «Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό». Είναι φίλος μου άλλωστε και τον εκτιμώ ιδιαιτέρως και ως πολιτικό και ως άνθρωπο. Μπορεί να μην γνωρίζω από πολιτική, γνωρίζω όμως από το δράμα του Μνημονίου, το οποίο έπληξε και εμένα και την οικογένειά μου. Γνωρίζω από τιμιότητα και βιοπάλη. Και γνωρίζω το όραμα και τις πολιτικές ικανότητες του ίδιου του Βύρωνα Πολύδωρα, στον οποίο πιστεύω. Θέλω να με ψηφίσουν για ευρωβουλευτή, γιατί είμαι η αυθεντική φωνή του ίδιου του λαού. Ο κόσμος βιώνει το πρόβλημα της οικονομικής ανέχειας και το βιώνω κι εγώ μαζί με τον κόσμο».
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.