search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:49
MENU CLOSE

Τραγωδία στο Ρέθυμνο με νεκρό και τραυματία από μπαλωθιές

21.04.2014 14:06
Τραγωδία στο Ρέθυμνο με νεκρό και τραυματία από μπαλωθιές - Media

Ένας νεκρός και ένας βαριά τραυματισμένος στο κεφάλι είναι το τραγικό αποτέλεσμα των άσκοπων πυροβολισμών κατά τη διάρκεια πασχαλινού γλεντιού χθες, σε χωριό του Ρεθύμνου.

 
Ένας νεκρός και ένας βαριά τραυματισμένος στο κεφάλι είναι το τραγικό αποτέλεσμα των άσκοπων πυροβολισμών κατά τη διάρκεια πασχαλινού γλεντιού χθες, σε χωριό του Ρεθύμνου.

Η τοπική κοινωνία στα Μυριοκέφαλα και την Ασή Γωνιά είναι συγκλονισμένη από την τραγωδία που χτύπησε κυρίως την οικογένεια 25χρονου, όταν ένας 40χρονος πήρε το όπλο και άρχισε να ρίχνει άσκοπους πυροβολισμούς στον αέρα, σύμφωνα με το άτυπο αλλά πολλές φορές αιματοβαμμένο «έθιμο» με τις μπαλωθιές, που επικρατεί στη μεγαλόνησο.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε και ένας νεαρός, 23 ετών, ο οποίος νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου με τραύμα στο κεφάλι και συγκεκριμένα στην περιοχή του ματιού.

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια του πασχαλιάτικου γλεντιού στο χωριό κοντά στην κεντρική πλατεία και μετά από τον άστοχο, όπως όλα δείχνουν, χειρισμό του όπλου από τον 40χρονο. Άμεσα άνδρες της ΕΛΑΣ έφτασαν στο σημείο και μέσω μαρτυριών οδηγήθηκαν στην ταυτοποίηση του 40χρονου ο οποίος συνελήφθη τελικά αργά χθες το βράδυ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον χώρο όπου γινόταν το γλέντι, βρέθηκαν ένα πιστόλι, πενήντα φυσίγγια και δεκαπέντε κάλυκες διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων.

Ο 40χρονος θα οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου, ενώ η αστυνομική διεύθυνση του νομού έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή επεισοδίων μεταξύ των εμπλεκομένων στην τραγωδία πλευρών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:48