search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:18
MENU CLOSE

Προθεσμία για να απολογηθεί ζήτησε ο δράστης του μακελειού στο Ρέθυμνο

22.04.2014 05:47
Προθεσμία για να απολογηθεί ζήτησε ο δράστης του μακελειού στο Ρέθυμνο - Media

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε στον 40χρονο για το θάνατο του Γιώργου Γυπαράκη, ο οποίος έπεσε νεκρός ανήμερα του Πάσχα από σφαίρα, κατά τη διάρκεια γλεντιού στο χωριό Μυριοκέφαλα.

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε στον 40χρονο για το θάνατο του Γιώργου Γυπαράκη, ο οποίος έπεσε νεκρός ανήμερα του Πάσχα από σφαίρα, κατά τη διάρκεια γλεντιού στο χωριό Μυριοκέφαλα.
 
Ο 40χρονος, το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, πέρασε το κατώφλι του Εισαγγελέα Ρεθύμνου και ζήτησε προθεσμία, για να απολογηθεί την Παρασκευή.
 
Ο κατηγορούμενος, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα, παραμένει κρατούμενος στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου.
 
Επισημαίνεται ότι από τα πυρά του 40χρονου τραυματίστηκε επίσης σοβαρά στο κεφάλι και συγκεκριμένα στην περιοχή του ματιού ένας 23χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια του πασχαλιάτικου γλεντιού στο χωριό κοντά στην κεντρική πλατεία και μετά από τον άστοχο, όπως όλα δείχνουν, χειρισμό του όπλου από τον 40χρονο. Άμεσα άνδρες της ΕΛΑΣ έφτασαν στο σημείο και μέσω μαρτυριών οδηγήθηκαν στην ταυτοποίηση του 40χρονου ο οποίος συνελήφθη τελικά αργά το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με την αστυνομία, από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον χώρο όπου γινόταν το γλέντι, βρέθηκαν ένα πιστόλι, πενήντα φυσίγγια και δεκαπέντε κάλυκες διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων.

Η είδηση του θανάτου του 25χρονου Γιώργου Γυπαράκη βύθισε στο πένθος όλο το Ρέθυμνο, αλλά και την ομάδα της Ασή Γωνιάς στην οποία αγωνιζόταν για πολλά χρόνια.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της στο facebook:

Σε μεγάλο πένθος βυθίστηκε η Ασή Γωνιά από τον άδικο και αναπάντεχο χαμό του αγαπημένου της Γιώργου Γυπαράκη. Μαζί με όλο το χωριό πενθεί και κλαίει ο Αθλητικός Όμιλος Ασή Γωνιάς που έχασε τον "Τουμπα" της. Ένα παιδί στολίδι μέσα και έξω από τα γήπεδα. Ο χαμός του έχει συγκλονίσει όλο το ποδοσφαιρικό Ρέθυμνο, και όχι μόνο, γιατί ήταν αγαπητός σε όλους.

Συμπαραστάτης στην οικογένειά του, πατέρας και αδερφός. Πρώτος στις κοινωνικές του υποχρεώσεις, στον χορό, το τραγούδι, στο ποδόσφαιρο. Θα μας λείψεις Γιώργο μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43