search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:48
MENU CLOSE

Σαρώνει τη Γερμανία η «σεξο – εφαρμογή» για κινητά (Video)

22.04.2014 07:50
Σαρώνει τη Γερμανία η «σεξο - εφαρμογή» για κινητά (Video)
 - Media

 Το Pepprs ήρθε στη ζωή των Γερμανών την 1 Απριλίου. Πρόκειται για μια εφαρμογή για έξυπνα τηλέφωνα που επιτρέπει στις πόρνες να ανεβάζουν το προφίλ τους και να το βλέπουν οι δυνητικοί πελάτες τους.

 
 Το Pepprs ήρθε στη ζωή των Γερμανών την 1 Απριλίου. Πρόκειται για μια εφαρμογή για έξυπνα τηλέφωνα που επιτρέπει στις πόρνες να ανεβάζουν το προφίλ τους και να το βλέπουν οι δυνητικοί πελάτες τους.
 
Οι πελάτες μπορούν να αναζητήσουν άνδρες ή γυναίκες. Στην εφαρμογή υπάρχουν ειδικά φίλτρα με τα οποία μπορεί ο καθένας να αναζητήσει ειδικές υπηρεσίες.
 
Οι ιερόδουλες δεν πληρώνουν για την προβολή του προφίλ τους ενώ οι πελάτες πληρώνουν το ποσό των 5 ή 10 Ευρώ για κάθε φορά που εξυπηρετούνται μέσω της εφαρμογής.
 
Η εφαρμογή ήταν μια ιδέα του Πία Ποπενράϊτερ ο οποίος τη συνέλαβε καθώς περπατούσε μια χειμωνιάτικη νύχτα σε μια περιοχή με πόρνες στο Βερολίνο.
 
Ο σεξοτουρισμός στη Γερμανία βρίσκεται σε άνθιση από τότε που απελευθερώθηκε η πορνεία το 2002. ‘Ένα εκατομμύριο άνδρες καταφεύγουν στον έρωτα επί πληρωμή σε καθημερινή βάση.
 
Ο γερμανικός νόμος για την πορνεία, θεωρείται ένας από τους πιο χαλαρούς παγκοσμίως και τα πορνεία προτιμούν να ανοίγουν σε μεγάλες πόλεις όπως το Βερολίνο, η Φρανκφούρτη και το Αμβούργο κυρίως κοντά σε ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις με στόχο να ικανοποιήσουν τις ορέξεις φιλάθλων πριν και μετά τα παιχνίδια.
 
Η Γερμανία νομιμοποίησε την πορνεία το 2002 και δημιούργησε μια βιομηχανία που αγγίζει τα 16 δισ. ευρώ ετησίως.

Η ιδέα ήταν να προστατευτούν οι γυναίκες από τους προαγωγούς που τις έθεταν σε κίνδυνο. Πλέον οι πόρνες έχουν μπει στο συνταξιοδοτικό σύστημα. Πολλοί Γερμανοί όμως είναι δυσαρεστημένοι με την άνθηση των πορνείων στη χώρα τους.  

Τα τελευταία είκοσι χρόνια οι πόρνες έχουν διπλασιαστεί σε 400.000 στην Γερμανία, τα δύο τρίτα εκ των οποίων είναι μετανάστριες από το εξωτερικό. Οι επιχειρήσεις «πορνεία σούπερ μάρκετ» αυξάνουν, και οι περισσότερες κοπέλες είναι από χώρες όπως η Ρουμανία και η Βουλγαρία.
 
Πηγή: thelocal


Die mobile Web-App από stefanelonikitelo

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:35