search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:03
MENU CLOSE

Θ. Πάγκαλος: Θα ψηφίσω ή ΝΔ ή Ποτάμι

22.04.2014 11:35
«Πάγκαλος»- Ενοικιαζόμενη κατοικία στην Τζια - Media

Είτε ΝΔ είτε Ποτάμι σκέφτεται αυτή τη βδομάδα (!) να ψηφίσει ο Θεόδωρος Πάγκαλος στις επερχόμενος ευρωεκλογές.Ούτε λόγος για την Ελιά…
 

Είτε ΝΔ είτε Ποτάμι σκέφτεται αυτή τη βδομάδα (!) να ψηφίσει ο Θεόδωρος Πάγκαλος στις επερχόμενος ευρωεκλογές.Ούτε λόγος για την Ελιά…
 
«Θα ψηφίσω ή Ν.Δ. ή Ποτάμι. Θα ταλαντεύομαι μέχρι τη στιγμή του παραβάν. Θα κριθεί από το σύνολο των επιχειρημάτων και κυρίως από τα θέματα που έχω θέσει και δεν παίρνω απαντήσεις γι’ αυτά. Από το Ποτάμι έχω πάρει κάποιες, όπως η αλλαγή του εκλογικού συστήματος και η κατάργηση του σταυρού που το είπε ο Θεοδωράκης και είναι πολύ ενδιαφέρον».
 
Μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5, ζήτησε σχέδιο ανακατάληψης της Κρήτης και αφοπλισμού όλων των Κρητικών με αφορμή το αιματηρό περιστατικό στην Κρήτη και τον θάνατο του 25χρονου Γιώργου Γυπαράκη από μπαλωθιά.
 
«Και μην μας πουν οι Κρητικοί ότι τα όπλα τα έχουν από παλιά, για την περίπτωση που γινόταν κάτι. Διότι θα τους ρωτήσουμε γιατί δεν ξεσηκώθηκαν το 1821 όπως η άλλη Ελλάδα;» είπε.

«Τώρα το χοντραίνετε!», του απάντησαν οι δημοσιογράφοι και εκείνος ανταπάντησε: «Καθόλου δεν το χοντραίνω. Πρέπει να ληφθούν δρακόντεια μέτρα για το θέμα της οπλοκατοχής».
 
Μεταξύ άλλων σχολίασε και την υπόθεση της Σαμπιχά Σουλεϊμάν, η υποψηφιότητα της οποίας στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αποσύρθηκε από την Κουμουνδούρου.
 
«Εχοντάς την υποψήφια, ο ΣΥΡΙΖΑ έθετε μπροστά στους εκλογείς δύο σημαντικά προβλήματα – και γι’ αυτό μου έκανε θετική εντύπωση όταν την είδα στο ψηφοδέλτιο: Πρώτον, τους Ρομά – τους τσιγγάνους, δηλαδή, όπως τους λέγαμε παλιά, συμπολίτες μας που αναγνωρίζουμε όλοι ότι έχουν σημαντικά προβλήματα. Δεύτερον, ότι είναι Μουσουλμάνα, που σημαίνει ότι μπορεί να εκφράσει όχι μόνο τους Μουσουλμάνους της μειονότητας και της Συνθήκης της Λωζάννης, αλλά και άλλες ομάδες, όπως είναι οι πακιστανοί εργάτες, οι οποίοι είναι Μουσουλμάνοι και δεν τους καλύπτει καμία σύμβαση και συνθήκη και είναι στο έλεος κάθε αλήτη που θέλει να δείρει έναν Πακιστανό για να κάνει το κέφι του… Και το τρίτο που εκφράζει είναι ότι είναι μια γυναίκα και μάλιστα ό,τι πιο καταπιεσμένο σ’ αυτή τη χώρα, που είναι να είναι γυναίκα, Μουσουλμάνα και Ρομά. Να μη σου τύχει!» είπε χαρακτηριστικά 
 
 Παράλληλα ο Θ. Πάγκαλος κατήγγειλε την παρέμβαση του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής στο ζήτημα της Σουλεϊμάν και το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, αποπέμποντάς την, έκανε «τεμενά στον Ερντογάν» και κήρυξε «πίστη στα θέσφατα του προξενείου».

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην παραίτηση του Νίκου Δήμου από το Ποτάμι, μετά τις δηλώσεις του για το Άγιο Φως, με τις όποιες ο ίδιος συμφωνεί.
 
«Δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα με τη χριστιανική πίστη του Πάσχα ή με τους Έλληνες ορθοδόξους εάν δεν μεταφερθεί το Άγιο Φως και το ανάψει κάθε παπάς στο ιερό του με ένα τσακμάκι ή σπίρτα. Έτσι νομίζω. Διότι το φως το μεταφερόμενο και οι παρατάξεις στο αεροδρόμιο δεν είναι παραδόσεις της χριστιανικής πίστης και αν το πιστεύει κάποιος αυτό, ας βγει να μου το πει»
 
Και πρόσθεσε: «Ο κ. Δήμου ένα εξαιρετικός διανοούμενος, ο οποίος, όμως, μπορεί να δημιουργήσει αντιθέσεις με αυτά που γράφει, καθώς κάποιοι τα δέχονται και κάποιοι όχι», ενώ εξέφρασε την άποψη ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν έπρεπε να εντάξει στο ψηφοδέλτιο του κόμματός του. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:44