search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:56
MENU CLOSE

Παππάς: «Ξηλώνουν το καραμανλικό DNA από τη ΝΔ»

22.04.2014 11:53
Νίκος Παππάς: Θα διαψευστούν όσοι θέλουν τον ΣΥΡΙΖΑ κεντρώο και απομονωμένο - Media

Οδυνηρό γεγονός για τη χώρα χαρακτήρισε το ότι ο Γιώργος Μουρούτης κατέχει θεσμική θέση στην κυβέρνηση ο διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς.

Οδυνηρό γεγονός για τη χώρα χαρακτήρισε το ότι ο Γιώργος Μουρούτης κατέχει θεσμική θέση στην κυβέρνηση ο διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς.
 
Αφορμή ήταν μία ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα στην οποία ανέφερε ότι «οι Έλληνες δεν μπορεί να είναι ΣΥΡΙΖΑ», θυμίζοντας κάποιον άλλο που παλαιότερα έλεγε πως «οι Έλληνες δεν είναι ευεπίφοροι προς τον κομμουνισμόν»: Τον Γεώργιο Παπαδόπουλο.
 
Ο κ. Παππάς εκτίμησε πως μετά τις επικείμενες εκλογές η Δεξιά θα μπει σε βαθιά κρίση και θα πρέπει να αποφασίσει αν θα μετασχηματιστεί οριστικά σε μία ακραία μετεμφυλιοπολεμική παράταξη ή θα επιδιώξει το ρόλο ενός πόλου μέσα στο δημοκρατικό παιχνίδι, το ρόλο που έπαιξε η συντηρητική παράταξη μετά τη μεταπολίτευση.
 
Σχολίασε μάλιστα ότι η ηγετική ομάδα της ΝΔ επιδιώκει να ξηλώσει αυτό που είναι γνωστό ως «καραμανλικό DNA».
 
Για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο και τις ακροδεξιές του «κορώνες», που στολίζουν τον προεκλογικό του αγώνα, έκανε λόγο για «αρνητική έκπληξη» και σχολίασε πως όταν η πολιτική ασκείται με όρους μάρκετινγκ, όταν δηλαδή ανιχνεύεις το προεκλογικό σου ακροατήριο και του λες αυτό που θέλει να ακούσει, «το μόνο που καταφέρνεις τελικά είναι να σε καταπίνει αυτή η ατζέντα».
 
Πηγή: koutipandoras.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15