search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:28
MENU CLOSE

Ανεστάλη η ποινή απαγόρευσης μεταγραφών για την Μπαρτσελόνα

23.04.2014 09:59
Ανεστάλη η ποινή απαγόρευσης μεταγραφών για την Μπαρτσελόνα - Media

Την αναστολή της απόφασης της FIFA για την απαγόρευση μεταγραφών στη Μπαρτσελόνα που της είχε επιβληθεί επειδή, σύμφωνα με την παγκόσμια ομοσπονδία, παραβίασε τους κανονισμούς περί απόκτησης ξένων παικτών που δεν έχουν συμπληρώσει τα 18 τους χρόνια

Την αναστολή της απόφασης της FIFA για την απαγόρευση μεταγραφών στη Μπαρτσελόνα που της είχε επιβληθεί επειδή, σύμφωνα με την παγκόσμια ομοσπονδία, παραβίασε τους κανονισμούς περί απόκτησης ξένων παικτών που δεν έχουν συμπληρώσει τα 18 τους χρόνια ανακοίνωσε την Τετάρτη ο πρόεδρος της επιτροπής εφέσεων.
 
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της FIFA, ο πρόεδρος της επιτροπής εφέσεων, Larry Mussenden έλαβε υπόψη του τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν στο σύλλογο, την πολυπλοκότητα του θέματος, την ημερομηνία έναρξης της επόμενης μεταγραφικής περιόδου (1 Ιουλίου) και το γεγονός ότι η επιτροπή δεν είναι σε θέση να πάρει απόφαση για το κεντρικό θέμα της υπόθεσης τόσο σύντομα ώστε η τελική ένσταση του συλλόγου στο ανώτατο συμβούλιο αθλητικής διαιτησίας να εκδικαστεί πριν την 1η Ιουλίου.
 
Σύμφωνα με την αρχική απόφαση «… η Μπαρτσελόνα παραβίασε το άρθρο 19 των κανονισμών με την απόκτηση δέκα ανήλικων παικτών και έχει κάνει πολλές ακόμη παραβάσεις σε άλλες μεταγραφές. Η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA έκρινε τις συγκεκριμένες παραβάσεις σοβαρές και αποφάσισε να επιβάλει στο σύλλογο ποινή απαγόρευσης μεταγραφών εντός και εκτός συνόρων για τις δύο προσεχείς μεταγραφικές περιόδους, καθώς και να επιβάλει πρόστιμο 370.000 ευρώ. Επιπροσθέτως, ο σύλλογος έχει προθεσμία 90 ημερών για να συμμορφωθεί με τις διατάξεις για όλους τους ανήλικους ποδοσφαιριστές».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:27