search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:31
MENU CLOSE

Άγρια κόντρα Καμμένου – Καψή με φόντο τη διαπλοκή

23.04.2014 14:02
Άγρια κόντρα Καμμένου – Καψή με φόντο τη διαπλοκή - Media

Μαλλιά κουβάρια έγιναν Πάνος Καμμένος και Παντελής Καψής ενόψει των ευρωεκλογών και με αφορμή την ομιλία του προέδρου των ΑΝΕΛ, στην οποία έκανε λόγο για υποψήφιους που εκπροσωπούν διαπλεκόμενα συμφέροντα. 

 
Μαλλιά κουβάρια έγιναν Πάνος Καμμένος και Παντελής Καψής ενόψει των ευρωεκλογών και με αφορμή την ομιλία του προέδρου των ΑΝΕΛ, στην οποία έκανε λόγο για υποψήφιους που εκπροσωπούν διαπλεκόμενα συμφέροντα. 
 
Συγκεκριμένα, ο Πάνος Καμμένος, ενώπιον των υποψηφίων ευρωβουλευτών του κόμματός του, ανέφερε:
 
«Είναι απίστευτο. Αν δει κανείς το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, εκπροσωπούνται συγκεκριμένοι εργολάβοι που αναλαμβάνουν δημόσια έργα με τον εκπρόσωπό τους. Εκπροσωπείται ο επί χρόνια εθνικός προμηθευτής στις τηλεπικοινωνίες και στα δημόσια έργα με τη δική του εκπρόσωπο, πρώην διευθύνουσα σύμβουλο των εταιρειών του.

Εκπροσωπείται, σε άλλο ψηφοδέλτιο, όχι της Νέας Δημοκρατίας, δεν πρόλαβε, εκπρόσωπος του κ. Ψυχάρη, ο κ. Παντελής Καψής» είπε.
 
«Δεν είμαστε κίνημα που δημιούργησαν οι μηντιάρχες. Σύμμαχός μας ο ελληνικός λαός που πρέπει να ακούσει τη φωνή μας αλλά πρέπει και εμείς να ακούσουμε τους πολίτες» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ελιά και πρώην υφυπουργός, Παντελής Καψής απάντησε καταλογίζοντας προσωπικές ευθύνες στον Πάνο Καμμένο για το κατάντημα της χώρας:
 
«Ο κύριος Καμμένος μου έκανε προσωπική – και ως συνήθως χυδαία – επίθεση. Είναι προφανές ότι κάτι καλό έχω κάνει για να μου επιτίθεται. Κατά τα άλλα, αντί να παριστάνει τον κατήγορο είναι καιρός να απολογηθεί για την συμμετοχή του στην κυβέρνηση Καραμανλή που οδήγησε τη χώρα στη χρεοκοπία. Φέρει κι αυτός ακέραιη την ευθύνη για τις επιπτώσεις της κρίσης που τόσα πολλά στοίχισε στον ελληνικό λαό.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:30