search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:20
MENU CLOSE

Ζητούνται νέοι με προσόντα

24.04.2014 13:48
oldphotos881398347219.jpg

Την προσέλκυση νέων στο ψηφοδέλτιο της Ελιάς επιχειρούν στη Χαριλάου Τρικούπη, αφού, μελετώντας τις δημοσκοπήσεις, έχουν διαπιστώσει ότι στις ηλικίες από 18 έως και 45 ετών οι επιδόσεις τους είναι τραγικές.

Την προσέλκυση νέων στο ψηφοδέλτιο της Ελιάς επιχειρούν στη Χαριλάου Τρικούπη, αφού, μελετώντας τις δημοσκοπήσεις, έχουν διαπιστώσει ότι στις ηλικίες από 18 έως και 45 ετών οι επιδόσεις τους είναι τραγικές.

Στο πλαίσιο λοιπόν της ανάδειξης της σημασίας που δίνουν στους νέους και κυρίως στην καταπολέμηση της ανεργίας των νέων είναι αφιερωμένη η σημερινή εκδήλωση στο Αμφιθέατρο του 9,84 στο Γκάζι (ώρα έναρξης 7 μ.μ.).

Την εκδήλωση συνδιοργανώνει η Ελιά – Δημοκρατική Παράταξη με το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα (PES) και τους PES Activists και σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου για τις ευρωεκλογές, όπου θα κυριαρχήσουν τα συνθήματα: «Βάζουμε stop στην Αποχή – Λέμε Ναι στη Συμμετοχή», «Αξιοπρεπείς δουλειές για τους Νέους», «Το μέλλον σου είναι το μέλλον μας».

Η εκδήλωση έχει και μια πρωτοτυπία αφού καλούνται να τοποθετηθούν αυθόρμητα όλοι οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ψηφοδελτίου της Ελιάς κάτω των 40 ετών για δυόμισι λεπτά, όσος ακριβώς είναι και ο χρόνος τοποθέτησης των ευρωβουλευτών στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Επίσης, στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί η πανευρωπαϊκή προεκλογική καμπάνια του ΕΣΚ και του Μάρτιν Σουλτς «Knock the Vote» και θα προβληθούν ολιγόλεπτα videos από την εκστρατεία του Μάρτιν Σουλτς, ενώ θα μιλήσουν (χωρίς χρονικό περιορισμό) ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Ανδρέας Λοβέρδος και οι εκπρόσωποι όλων των κινήσεων που συγκροτούν την Ελιά.

Κατά τα λοιπά, στη Χαριλάου Τρικούπη συνεχίζεται η εκπόνηση του προγράμματος για τις εξορμήσεις πολλών κορυφαίων στελεχών σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να δοθεί η αίσθηση ότι έχει θαφτεί το τσεκούρι της εσωκομματικής κόντρας και γίνεται μια προσπάθεια πολιτικής επιβίωσης του ΠΑΣΟΚ. Στο πλαίσιο αυτό κανείς δεν απαντάει στις προκλήσεις και η σιωπή είναι το νέο σύνθημα. Πάντως, το ΠΑΣΟΚ ταλαιπωρείται όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μόλις προχτές η υποψήφια ευρωβουλευτής Κατερίνα Μπατζελή σε συνέντευξή της στη «Εφημερίδα των Συντακτών» έσπευσε να διαφοροποιηθεί από την πολύ σκληρή κριτική που ασκεί η ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ, θεωρώντας ότι το κόμμα της θα πρέπει να έχει ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με την Αριστερά.

Ο Βενιζέλος, πάντως, με αφορμή την επιβεβαίωση του πρωτογενούς πλεονάσματος από την Eurostat έσπευσε για μια ακόμα φορά να κατακεραυνώσει τον ΣΥΡΙΖΑ και όσους ακόμα αμφισβητούσαν την ύπαρξη του πλεονάσματος, χωρίς να μπαίνει καθόλου στις τεχνικές… στάσης των δημόσιων πληρωμών με τις οποίες επετεύχθη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:20