search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:38
MENU CLOSE

Τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του ανακοίνωσε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος

24.04.2014 15:57
Τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του ανακοίνωσε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος - Media

Με το τρίπτυχο «ασφάλεια, αισθητική, εξωστρέφεια», περιέγραψε το πρόγραμμα τού συνδυασμού «Αθήνα μπορείς» ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Με το τρίπτυχο «ασφάλεια, αισθητική, εξωστρέφεια», περιέγραψε το πρόγραμμα τού συνδυασμού «Αθήνα μπορείς» ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Άρης Σπηλιωτόπουλος.
 
Έδωσε έμφαση σε ένα «δίχτυ κοινωνικής προστασίας» των κατοίκων, αναφερόμενος ιδιαίτερα στο ζήτημα της παροχής φαρμάκων και στέγης σε όλους ενώ τόνισε την ανάγκη μιας «βιώσιμης πόλης για τους κατοίκους της και ελκυστική για τους τουρίστες», υπογραμμίζοντας πως «είμαστε ένας κήπος αρχαιοτήτων και είναι άδικο να περπατάμε σε σκοτεινούς, βρώμικους και παρατημένους δρόμους».
 
Κατηγόρησε την απερχόμενη δημοτική αρχή για αδιαφορία και έλλειψη έργου και κάλεσε όλους τους συνυποψηφίους δημάρχους σε δημόσια συζήτηση για την Αθήνα, ενώ «πυρά» εξαπέλυσε και κατά του υποψήφιου δημάρχου Νικήτα Κακλαμάνη.
 
Ο Άρης Σπηλιωτόπούλος επισήμανε την ανάγκη ενοποίησης των περιοχών της πρωτεύουσας ώστε «να μη χωρίζεται η πόλη σε γειτονιές δυο ταχυτήτων», αλλά και τη διασπορά των δραστηριοτήτων, «για να παράγει όλη η Αθήνα πλούτο». «Είναι παράλογο να έχουμε ανέργους, αστέγους, κλειστά μαγαζιά, όταν μπορούμε να έχουμε δουλειές και αξιοπρέπεια» τόνισε.
 
Επίσης, επανέλαβε ότι εάν εκλεγεί θα διοργανώσει δημοψήφισμα για τη χωροθέτηση του ισλαμικού τεμένους.
 
Αναφορικά με το προφίλ των στελεχών του «Αθήνα μπορείς», κατά μέσο όρο η ηλικία τους είναι τα 45 χρόνια, το 80% είναι υποψήφιοι για πρώτη φορά, ενώ περισσότερο από το ένα τρίτο είναι γυναίκες.
 
Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης στην Αθήνα που στηρίζει η ΝΔ θα είναι και στελέχη με πολιτική δράση, όπως ο δικηγόρος και πρώην βουλευτής Αθανάσιος Πλεύρης, ο γεωλόγος και γραμματέας της Κ.Ε. ΟΝΝΕΔ Ανδρέας Τσώκος αλλά και γνωστά στελέχη της αυτοδιοίκησης όπως ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δήμου Αθηναίων  Χρήστος Τεντόμας (προέρχεται από την παράταξη του κ. Νικήτα Κακλαμάνη).
 
Μεταξύ άλλων μετέχουν η καθηγήτρια Θεωρίας και Σημειολογίας του Θεατρου -τέως κοσμήτορας ΕΚΠΑ- Μαρίκα Θωμαδάκη, η καθηγήτρια βιολογίας ΕΚΠΑ Αμαλία Κύρτσου-Καραγκούνη, η αναπληρώτρια καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών Βασιλική Γεννηματά, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Κριστόφ Βαζέχα και Ντανιέλ Μπατίστα, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Ρένος Χαραλαμπίδης, ο πρόεδρος της Εταρείας Ελλήνων Σκηνοθετών Χάρης Παπαδόπουλος σκηνοθέτης, κ.ά.
 
Διαβάστε όλα τα ονόματα όλων των υποψηφίων του συνδυάσου «Αθήνα μπορείς» ΕΔΩ
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:34