search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:22
MENU CLOSE

Έκοψαν τον Ευαγγελάτο από τον ΣΚΑΙ

24.04.2014 18:19
Έκοψαν τον Ευαγγελάτο από τον ΣΚΑΙ - Media

Χωρίζουν οι δρόμοι του Νίκου Ευαγγελάτου με τον ΣΚΑΙ καθώς ο γνωστός δημοσιογράφος δεν δέχτηκε την περικοπή κατά μια ώρα της καθημερινής εκπομπής που παρουσιάζει. Ο ΣΚΑΙ με μια ολιγόλογη ανακοίνωση ευχαρίστησε τον δημοσιογράφο για την συνεργασία. 
 

Χωρίζουν οι δρόμοι του Νίκου Ευαγγελάτου με τον ΣΚΑΙ καθώς ο γνωστός δημοσιογράφος δεν δέχτηκε την περικοπή κατά μια ώρα της καθημερινής εκπομπής που παρουσιάζει.
 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το «διαζύγιο» μεταξύ Ευαγγελάτου και ΣΚΑΙ οριστικοποιήθηκε μετά την συνάντηση που είχε ο δημοσιογράφος με τον διευθυντή του καναλιού Σταμάτη Μαλέλη.
 
Οι πληροφορίες λένε ότι το κανάλι ζήτησε από τον Ευαγγελάτο να συμφωνήσει στην μείωση κατά μια ώρα του ειδησεογραφικού μαγκαζίνο που παρουσιάζει κάθε απόγευμα ώστε ο σταθμός να χωρέσει στο πρόγραμμά του και να βγει στον αέρα μια νέα εκπομπή αφιερωμένη στις επερχόμενες εκλογές.
 
Ο Νίκος Ευαγγελάτος δεν συμφώνησε με την πρόταση του Σταμάτη Μαλέλη και πλέον αποχωρεί από το κανάλι του Φαλήρου. Στον ΣΚΑΙ, από την επόμενη Δευτέρα, ο Σπύρος Μάλλης θα βρίσκεται στην παρουσίαση μιας δίωρης, πιθανότατα, απογευματινής εκπομπής αφιερωμένης στις εκλογές του Μαΐου. 

ΣΚΑΙ: Ευχαριστούμε τον Νίκο Ευαγγελάτο

Ο ΣΚΑΙ με μια ολιγόλογη ανακοίνωση, και χωρίς να αναφέρεται στους λόγους που οδήγησαν στο «διαζύγιο» με τον Νίκο Ευαγγελάτο, γνωστοποίησε το βράδυ της Πέμπτης την διακοπή της συνεργασίας με τον γνωστό δημοσιογράφο.  

Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού αναφέρει:

«Ο ΣΚΑΙ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο. Η διοίκηση του σταθμού τον ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία».  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:21