search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:39
MENU CLOSE

«Δεν δικαιούμαι να απέχω» δηλώνει ο Γλέζος

25.04.2014 07:51
Ο Γλέζος γράφει στον Πούτιν: «Σύντροφε, τότε, κύριε, σήμερα» - Media

Ο αγώνας διεκδίκησης των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα είναι ο λόγος που ο Μανώλης Γλέζος αποδέχτηκε την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα να ενταχθεί στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο αγώνας διεκδίκησης των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα είναι ο λόγος που ο Μανώλης Γλέζος αποδέχτηκε την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα να ενταχθεί στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Ολόκληρη η δήλωση του Μανώλη Γλέζου αναφέρει:
 
«Λίγο πριν κλείσω τα 92 μου χρόνια, αποδέχτηκα την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα, του ΣΥΡΙΖΑ και πολλών συναγωνιστών να είμαι υποψήφιος Ευρωβουλευτής. Ο λόγος είναι προφανής: στη ζοφερή εποχή που ζούμε, δεν δικαιούμαι να απέχω. Κι ακόμα υπάρχει ένας ιδιαίτερος, δικός μου λόγος: η κλιμάκωση του αγώνα για τη διεκδίκηση των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα. Οι συμμαχητές μου που χάθηκαν σε μάχες, εκτελέστηκαν ή πέθαναν απροσκύνητοι με καλούν να τους εκπροσωπήσω, όρθιος, στις επάλξεις του χρέους. Γέρασα διεκδικώντας γι’ αυτούς και για τη χώρα μας το αυτονόητο: την απονομή δικαιοσύνης. Είναι πολύ αργά τώρα να το βάλω κάτω. Είναι καιρός η υπόθεση των γερμανικών οφειλών να τελειώνει. Και αυτό δεν μπορεί να γίνει παρά με έναν τρόπο: τη δικαίωσή μας».
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:38