search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:34
MENU CLOSE

Απεργία πείνας και δίψας από ακρωτηριασμένο κρατούμενο στον Κορυδαλλό

25.04.2014 15:00
Απεργία πείνας και δίψας από ακρωτηριασμένο κρατούμενο στον Κορυδαλλό - Media

Σε απεργία πείνας και δίψας αποφάσισε να προχωρήσει ο καρκινοπαθείς κρατούμενος των φυλακών Κορυδαλλού, Σπύρος Λύκος, καθώς όπως αναφέρει ενώ του έχει ακρωτηριαστεί το πέος, αντί να του χορηγηθούν παυσίπονα, του έγινε ένεση με φυσιολογικό ορό, με αποτέλεσμα να υποφέρει από φριχτούς πόνους, προς τέρψιν του προσωπικού της φυλακής. 

 
Σε απεργία πείνας και δίψας αποφάσισε να προχωρήσει ο καρκινοπαθείς κρατούμενος των φυλακών Κορυδαλλού Σπύρος Λύκος, καθώς όπως αναφέρει ενώ του έχει ακρωτηριαστεί το πέος, αντί να του χορηγηθούν παυσίπονα, του έγινε ένεση με  φυσιολογικό ορό, με αποτέλεσμα να υποφέρει από φριχτούς πόνους, προς τέρψιν του προσωπικού της φυλακής. 
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση του κρατούμενου όπως αναρτήθηκε στο indymedia:
 
Ενώ πάσχω από καρκίνο και μου έχει ήδη ακρωτηριαστεί το πέος, στο ιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, επανειλημμένως το τελευταίο δίμηνο, αντί ενέσιμων παυσίπονων φαρμάκων, μου έγινε ένεση με περιεχόμενο φυσιολογικού ορού και με περιγελούσαν ενώ υπέφερα από αφόρητους πόνους. Από σήμερα, 24-4-2014, αρχίζω λευκή απεργία πείνας, δίψας και δεν δέχομαι καμία "ιατροφαρμακευτική περίθαλψη" από το προσωπικό της φυλακής, εκτός αν είναι ιατρός, έως ότου λάβει γνώση η κα εισαγγελέας και επιλύσει το πρόβλημά μου με τη χορήγηση των απαιτούμενων για την πάθησή μου φαρμάκων, από ιατρό.
 
Σπύρος Λύκος
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:34