search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:30
MENU CLOSE

Για «αποκαλυπτική σιωπή στο θέμα του νερού» κατηγορεί Καμίνη και Σπηλιωτόπουλο ο Γ. Σακελλαρίδης

28.04.2014 12:47
Για «αποκαλυπτική σιωπή στο θέμα του νερού» κατηγορεί Καμίνη και Σπηλιωτόπουλο ο Γ. Σακελλαρίδης - Media

Να «σταματήσουν την υποκριτική τακτική τους και να εκφράσουν δημόσια τη θέση τους για την ιδιωτικοποίηση του νερού» καλεί το Γιώργο Καμίνη και τον Άρη Σπηλιωτόπουλο ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναιων, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Να «σταματήσουν την υποκριτική τακτική τους και να εκφράσουν δημόσια τη θέση τους για την ιδιωτικοποίηση του νερού» καλεί το Γιώργο Καμίνη και τον Άρη Σπηλιωτόπουλο ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναιων, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.
 
Αναλυτικά η δήλωσή του:
 

«Εδώ και μέρες έχουμε καταθέσει την άποψη μας για το τεράστιας σημασίας ζήτημα της ιδιωτικοποίησης του νερού και έχουμε καλέσει τους αντίπαλους υποψήφιους δημάρχους να δηλώσουν ανοιχτά και ξεκάθαρα την δική τους θέση. Η σιωπή και η αμηχανία τόσο του κ. Καμίνη όσο και του κ. Σπηλιωτόπουλου, αποκαλύπτουν την απροκάλυπτη ευθυγράμμιση τους με το Μνημόνιο, και μάλιστα σε ένα θέμα με δραματικές κοινωνικές επιπτώσεις για τους πιο αδύναμους. Η παραίτηση του κ. Μανώλη Αγγελάκη από τον συνδυασμό του Άρη Σπηλιωτόπουλου, με την καταγγελία ότι «ο συνδυασμός δεν ενδιαφέρεται για τη μάχη ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού» είναι αποκαλυπτική για το παιχνίδι που παίζεται. Προφανώς ο κ. Καμίνης και ο κ. Σπηλιωτόπουλος θα ήθελαν πολύ να προσπεράσουν το θέμα της ιδιωτικοποίησης του νερού, κρυπτόμενοι. Τους καλούμε να σταματήσουν την υποκριτική αυτή τακτική και να εκφράσουν δημόσια την θέση τους, όπως επιβάλλουν οι κανόνες και οι αρχές της πολιτικής ηθικής. Σε κάθε περίπτωση οι Αθηναίες και οι Αθηναίοι έχουν βγάλει τα συμπεράσματα τους…» 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:25