search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:10
MENU CLOSE

Νικήτας προς Άρη: Έλα να μιλήσουμε σε όποιο κανάλι θες

28.04.2014 13:59
Νικήτας προς Άρη: Έλα να μιλήσουμε σε όποιο κανάλι θες - Media

Ανοιχτή πρόσκληση σε διάλογο για τα προβλήματα της Αθήνας, απηύθυνε στον Άρη Σπηλιωτόπουλο ο Νικήτας Κακλαμάνης, με αφορμή με αφορμή την κατάθεσης κυβερνητικής «ντροπολογίας», όπως αναφέρει, που καταργεί τον δημόσιο διάλογο μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων.

 
Ανοιχτή πρόσκληση σε διάλογο για τα προβλήματα της Αθήνας, απηύθυνε στον Άρη Σπηλιωτόπουλο, ο Νικήτας Κακλαμάνης με αφορμή με αφορμή την κατάθεσης κυβερνητικής «ντροπολογίας», όπως αναφέρει που καταργεί τον δημόσιο διάλογο μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων.
 
Αναλυτικά η δήλωση του Νικήτα Κακλαμάνη:
 
«Παρακολουθώντας σήμερα το πρωί, στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, έναν ακόμη μονόλογο του κ. Σπηλιωτόπουλου και εν όψει της συζήτησης στη Βουλή της κυβερνητικής «ντροπολογίας», για την κατάργηση -στην ουσία- του δημόσιου διαλόγου μεταξύ όλων των υποψηφίων δημάρχων, τον καλώ:
 
Όποτε θέλει, όπως θέλει και σε όποιο τηλεοπτικό μέσο θέλει, σε διάλογο μαζί μου για την Αθήνα μας.
 
Όπως ο ίδιος δηλώνει, έχει «χαλάσει» πολλά παπούτσια, γυρνώντας στις γειτονιές της πόλης μας. Κατά συνέπεια υποθέτω ότι γνωρίζει πλέον και τα προβλήματα της.
 
Αναμένω την απάντησή του, ελπίζοντας ότι αυτή θα φθάσει όχι αργότερα από τις 18 Μαΐου 2014…»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:44