search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:43
MENU CLOSE

Μη χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί εκτάκτως την Τετάρτη, 30 Απριλίου, μαζί με το «Ποντίκι Art»

29.04.2014 18:30
Μη χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί εκτάκτως την Τετάρτη, 30 Απριλίου, μαζί με το «Ποντίκι Art» - Media

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί εκτάκτως την Τετάρτη, 30 Απριλίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Ψήφισέ τους! Τι σου ζητάνε;» και αναλυτικό – αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το νέο μνημόνιο – φωτιά για τους αδύναμους.

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί εκτάκτως την Τετάρτη, 30 Απριλίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Ψήφισέ τους! Τι σου ζητάνε;» και αναλυτικό – αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το νέο μνημόνιο – φωτιά για τους αδύναμους.

ΝΔ: Βουλιάζουν οι υποψήφιοι, επιστρατεύεται η πόλωση. Τρέμουν για την αντοχή της κυβέρνησης στο Μαξίμου.

ΣΥΡΙΖΑ: Κλείνει μέτωπα και επιτίθεται με οικονομία και… Πούτιν. Συνεχίζεται η στρατηγική των υψηλών τόνων στην προεκλογική εκστρατεία της Κουμουνδούρου. 

ΝΕΑ ΗΘΗ!: Έχεις φίλους στο… Facebook; Παίρνεις δάνειο! Το διαδίκτυο και οι εταιρείες νέας γενιάς «κλείνουν» τα παραδοσιακά γκισέ.

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ: Μεγαλειώδης πρόταση: Μία Μέρκελ σε… κάθε οικογένεια. Οι προτάσεις του καθηγητή Τσακυράκη, που γοήτευσαν (βοήθειά μας) τον Σταύρο Θεοδωράκη.

ΛΑΓΟΝΗΣΙ: Grand… rousfeti με νομοσχέδιο «ψήνουν» για τον Μαντωνανάκη. Πράσινο φως για επενδύσεις που είχαν απορριφθεί γιατί προσέκρουαν στο Σύνταγμα.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Φτιάχνουν φυλακή, ειδικά για όσους χρωστάνε στο Δημόσιο. Σχέδιο εκφοβισμού από Δένδια και Αθανασίου.

ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ Αrt». Η Πρωτομαγιά στη Τέχνη. Ακόμη: Πολιτιστικά προγράμματα αλλά και… φούρνισμα ψωμιού/ Τι δεν πρέπει να χάσετε στο Μουσείο της Ακρόπολης/ Θα μιλάει Γαλλικά για ένα μήνα το Ίδρυμα Κακογιάννη/ Γιάννης Σπανός: Μία μέρα με τα παιδιά του πρώτου Δημοτικού Σχολείου Λιμένα Θάσου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:42