search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:39
MENU CLOSE

Άγνωστοι έγραψαν ακροδεξιά συνθήματα σε εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ

30.04.2014 08:29
Άγνωστοι έγραψαν ακροδεξιά συνθήματα σε εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ - Media

Ακροδεξιά συνθήματα σε εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ και σε πανό του κόμματος έγραψαν άγνωστοι στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας στην Ηλιούπολη.

 
Ακροδεξιά συνθήματα σε εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ και σε πανό του κόμματος έγραψαν άγνωστοι στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας στην Ηλιούπολη.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι κομματικές οργανώσεις της περιοχής πρόκειται για «φασίστες και ανθρώπους της νύχτας οι οποίοι βανδάλισαν αποκλειστικά το περίπτερο του ΚΚΕ» και προσθέτουν ότι «οι εργάτες, η φτωχογειτονιά, ξέρει ότι οι φασίστες είναι το μακρύ χέρι του συστήματος και μπράβοι της νύχτας. Βγαίνουν μόνο τη νύχτα γιατί στο φως της μέρας θα πάρουν αγωνιστική απάντηση, όχι μόνο από τους κομμουνιστές, αλλά και από κάθε τίμιο και εργατικό άνθρωπο».
 
«Ας τους πληροφορήσουμε! Σε λίγες μέρες φτάνει η 9η Μάη, Μέρα της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών, μέρα που υψώθηκε η κόκκινη σημαία στο Ράιχσταγκ, μέσα στη φωλιά των ναζιστών και του Χίτλερ. Ως απόγονοί τους, να είναι σίγουροι ότι ούτε η νύχτα, που τους φυλάει, δεν θα τους προστατέψει. Θα τους χλευάσει ο λαός και θα είναι ντάλα μεσημέρι. Ο λαός θα τους βάλει εκεί που τους πρέπει, στα άχρηστα, μαζί με το εκμεταλλευτικό σύστημα που υπηρετούν. Χθες χτυπούσαν τους μετανάστες και τους πρόσφυγες, σήμερα σηκώνουν τα βρώμικα χέρια τους ενάντια στους κομμουνιστές. Οι κομμουνιστές δεν τρομοκρατούνται, γιατί είναι βαθιές οι ρίζες τους στο λαό και το δίκιο του» αναφέρουν επίσης οι τοπικές κομματικές οργανώσεις του κόμματος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:36