search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:38
MENU CLOSE

Dolce & Gabbana και Montserrat Caballé ένοχοι για φοροδιαφυγή

30.04.2014 14:18
Dolce & Gabbana και Montserrat Caballé ένοχοι για φοροδιαφυγή - Media

Αξίωμα της ζωής: Οι έχοντες και κατέχοντες φοροδιαφεύγουν. Δεν αποτελούν εξαίρεση οι σχεδιαστές Domenico Dolce και Stefano Gabbana ούτε καν η σοπράνο Montserrat Caballé.

  
Αξίωμα της ζωής: Οι έχοντες και κατέχοντες φοροδιαφεύγουν. Δεν αποτελούν εξαίρεση οι σχεδιαστές Domenico Dolce και Stefano Gabbana ούτε καν η σοπράνο Montserrat Caballé.
 
Οι Ιταλοί σχεδιαστές καταδικάστηκαν την Τετάρτη από ιταλικό δικαστήριο σε φυλάκιση 18 μηνών, για κατηγορίες φοροδιαφυγής εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.
 
Η Μονσεράτ Καμπαγιέ, μία από τις πιο καταξιωμένες και γνωστές σοπράνο, πιάστηκε στη «φάκα» της εφορίας, καθώς διαπιστώθηκε ότι «ξέχασε» να δηλώσει περίπου 500.000 ευρώ.
 
Όπως έγινε γνωστό, το ποσό αυτό αντιστοιχεί σε εμφανίσεις που έκανε η 80χρονη Καμπαγιέ το 2010 στην Ανδόρα. Όλα αυτά στο πλαίσιο της προσπάθειας που κάνει η Ισπανία να πατάξει τη φοροδιαφυγή, να γεμίσει τα δημόσια ταμεία και να χαλιναγωγήσει το μεγάλο έλλειμμα που έχει.
 
Να σημειωθεί ότι στο "στόχαστρο" των ισπανικών αρχών βρίσκονται και αρκετά ακόμα μεγάλα ονόματα, όπως ο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, Λιονέλ Μέσι, που είναι ένας από τους καλύτερα αμειβόμενους αθλητές παγκοσμίως αλλά και η πριγκίπισσα Κριστίνα, η μικρότερη κόρη του βασιλικά Χουάν Κάρλος.

Η Μονσεράτ Καμπαγιέ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:38