search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:31
MENU CLOSE

Το ψηφοδέλτιο του Σχεδίου Β

01.05.2014 21:00
oldphotosalav1398882172.jpg

Επικριτικός συνολικά προς το πολιτικό σύστημα υπήρξε ο Αλέκος Αλαβάνος κατά την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του Σχεδίου Β την περασμένη εβδομάδα. 

Επικριτικός συνολικά προς το πολιτικό σύστημα υπήρξε ο Αλέκος Αλαβάνος κατά την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του Σχεδίου Β την περασμένη εβδομάδα.

Σχολιάζοντας το κλίμα πολιτικής αντιπαρά­θεσης μίλησε για «ατμόσφαιρα παρακμής» και απουσία ουσιαστικού διαλόγου. Εξαπο­λύοντας βέλη προς ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως «τρία τερατώδη ψέματα έχουν διατυπωθεί στην πολιτική ζωή της Ελλάδας την τελευταία δεκαετία. Το ‘‘λεφτά υπάρχουν’’ του Παπανδρέου. Το ‘‘success story’’ του Σαμαρά. Και το ‘‘κατάργηση του μνημονίου μέσα στην Ευρωζώνη’’ του Τσίπρα». Το Σχέδιο Β, είπε, επέλεξε να μιλήσει τη γλώσσα της ειλικρίνειας σε αντίθεση με τη συνήθη πρακτική στο κοινοβουλευτικό πεδίο και διαφοροποιούμενο από τις «γρα­φικές» ή κομματικές παραλλαγές του Σχε­δίου Α.
 
Στο ψηφοδέλτιό του μετέχουν μέλη του Σχεδίου Β, αλλά και πρόσωπα από άλλες πολιτικές κινήσεις, όπως το Δίκτυο Σοσιαλι­στών. Το ψηφοδέλτιο στελεχώνεται από 26 υποψηφίους:
 
Αλέκος Αλαβάνος, Γιάννης Αποστόλας, Γιώργος Βλαχογιώργος, Νίκος Γκιάτας, Μανώλης Γρηγοριάδης, Ελένη Δημοπούλου, Δημήτρης Ζιάζιας, Λάμπρος Καραγε-ώργος, Στάθης Κατσούλας, Γιώργος Καλε πούρης, Αλέξανδρος Κουπατσιάρης, Πα­ναγιώτα Κουτσούκου, Γιώργος Ματθαίου, Βαγγέλης Μουρλάς, Χρήστος Παπαδημη-τρίου, Κώστας Παπουλής, Θανάσης Ράλ­λης, Κώστας Σπετσέρης, Νικολέττα Σπυ-ροπούλου, Χρήστος Σταμόπουλος, Τασία Σταματοπούλου, Τάσος Σταυρόπουλος, Βαγγελιώ Σωτηροπούλου, Θέμης Τζήμας, Χρύσα Φαρδέλλα – Σαββοπούλου, Βάσω Χριστοπούλου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:28