13/07/2020 17:48:35

«Ή με τον ΣΥΡΙΖΑ ή με τα μνημόνια» λέει ο Αλέξης Τσίπρας

«Ή με τον ΣΥΡΙΖΑ ή με τα μνημόνια» λέει ο Αλέξης Τσίπρας - Media

«Το δίλημμα το βάζει η πραγματικότητα, το βάζει ο ίδιος ο Λαός. Ή με τον ΣΥΡΙΖΑ, ή με τα μνημόνια για άλλα σαράντα χρόνια. Ή με τον ΣΥΡΙΖΑ ή με την κ. Μέρκελ. Ή με την Ευρώπη της αλληλεγγύης ή με την γερμανική Ευρώπη», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας στην εκδήλωση του Συνδυασμού «Δύναμη Ζωής» της Ρένας Δούρου στο Μενίδι.
 
Όπως σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ο λαός θα στείλει ηχηρό μήνυμα: «Ψηφίζουμε, φεύγουν! Φτάνει πια. Αυτός θα είναι ο Μάης της αριστεράς και της δημοκρατίας και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».
 
Ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε την τεράστια σημασία που έχουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές, λέγοντας ότι δεν έχουμε να κάνουμε με εκλογές δεύτερης κατηγορίας. 
 
Και επεσήμανε ότι «Θα αλλάξουμε τους πολιτικούς συσχετισμούς στην Ελλάδα. Θα τους αλλάξουμε και στην Ευρώπη. Προς όφελος του κόσμου της εργασίας και του πολιτισμού. Προς όφελος των μεσαίων και χαμηλών κοινωνικών στρωμάτων. Προς όφελος των νέων, των ανέργων και των συνταξιούχων. Αυτό είναι το μόνο χρέος που εμείς αναγνωρίζουμε. Σας θέλουμε δίπλα μας. Στον δρόμο. Στις τρεις κάλπες. Στην μεγάλη ανατροπή. Νίκες παντού για να φύγουν μία ώρα αρχύτερα».
 
Αναφερόμενος στην Ρένα Δούρου είπε ότι ήρθε για να μείνει, για να νικήσει. «Για αυτό και δεν δίστασε λεπτό να παραιτηθεί από τη θέση της στην Βουλή. Να παραιτηθεί από κάθε προνόμιο και κάθε σιγουριά. Και να δώσει μαζί με τους πολίτες την μάχη της περιφέρειας. Για να έχουμε την περιφέρεια που χρειαζόμαστε σε αυτήν την μεγάλη ανθρωπιστική κρίση που βιώνουμε. Εμείς πιστεύουμε ότι ειδικά σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, η αυτοδιοίκηση μπορεί να είναι το εργαλείο που θα παρεμβαίνει υπέρ των πολιτών. Και εδώ η Ρένα αποτελεί την καλύτερη εγγύηση». 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.