search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:39
MENU CLOSE

Ολοκληρώθηκαν οι διαδηλώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά

01.05.2014 06:26
Ολοκληρώθηκαν οι διαδηλώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά - Media

Με κεντρικό σύνθημα «Ποτέ ξανά άνεργη Πρωτομαγιά πραγματοποιήθηκε το συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΥ,στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς
 

Με κεντρικό σύνθημα «Ποτέ ξανά άνεργη Πρωτομαγιά πραγματοποιήθηκε το συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΥ,στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς
 
Άνοιξε λίγο πριν τις 14.30 ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα.

Οι συμμετέχοντες στη συγκέντρωση των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και Εργατικού Κέντρου Αθήνας ξεκίνησαν την πορεία από την πλατεία Κλαυθμώνος και έφτασαν στο Σύνταγμα.

Στην πλατεία Κλαυθμώνος βρέθηκαν και οι συγκεντρωμένοι του ΣΥΡΙΖΑ. 

Στο Αρχαιολογικό Μουσείο στην Πατησίων έχουν συγκεντρωθεί μέλη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Δείτε αναλυτικά πως θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς εδώ.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την εργατική Πρωτομαγιά, κατατέθηκαν το πρωί στεφάνια στο Πολυτεχνείο και στο σκοπευτήριο της Καισαριανής.

Ξεχωριστή συγκέντρωση πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα.

O γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ.Κουτσούμπας από τη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ δήλωσε: «Απευθύνουμε κάλεσμα ενίσχυσης των εργατικών λαϊκών αγώνων, ανασύνταξης του εργατικού κινήματος, απευθύνουμε κάλεσμα συμπόρευσης και ισχυροποίησης του ΚΚΕ για να είναι ισχυρός ο λαός, για να δημιουργηθεί αυτό που έχει ανάγκη ο λαός και ο τόπος, μια ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση για να ανοίξει ο δρόμος για την Λαϊκή Συμμαχία, για να σπάσουμε επιτέλους τα δεσμά της ΕΕ, των μονοπωλίων, για να ανοίξουμε ένα καινούργιο δρόμο με Λαϊκή Συμμαχία και τον λαό πραγματικά στην εξουσία».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:38