search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:53
MENU CLOSE

Είναι η ΒΡ πιο έξυπνη από έναν 10χρονο;

24.06.2010 22:00
Είναι η ΒΡ πιο έξυπνη από έναν 10χρονο; - Media

Μην νομίζετε ότι έχει αρχίσει απλώς η πλάκα και η ειρωνεία … το  ερώτημα απευθύνει το αμερικανικό και μάλιστα αρκούντως συντηρητικό τηλεοπτικό δίκτυο FOX NEWS, το οποίο παρουσίασε τη λύση που βρήκε ένας 10χρονος από τη Μινεσότα για να σταματήσει η διαρροή πετρελαίου από την υπεράκτια πλατφόρμα της ΒΡ. Το βίντεο είναι καταπληκτικό! Έχει γυριστεί στην αυλή του σπιτιού του πιτσιρικά Τόμι, ο οποίος κάνει επίδειξη της μεθόδου του φορώντας ποδηλατικό κράνος, επιγονατίδες αλλά και ειδικό προστατευτικό για τους ώμους και τον θώρακα!

Μην νομίζετε ότι έχει αρχίσει απλώς η πλάκα και η ειρωνεία … το  ερώτημα απευθύνει το αμερικανικό και μάλιστα αρκούντως συντηρητικό τηλεοπτικό δίκτυο FOX NEWS, το οποίο παρουσίασε τη λύση που βρήκε ένας 10χρονος από τη Μινεσότα για να σταματήσει η διαρροή πετρελαίου από την υπεράκτια πλατφόρμα της ΒΡ.

Το βίντεο είναι καταπληκτικό! Έχει γυριστεί στην αυλή του σπιτιού του πιτσιρικά Τόμι, ο οποίος κάνει επίδειξη της μεθόδου του φορώντας ποδηλατικό κράνος, επιγονατίδες αλλά και ειδικό προστατευτικό για τους ώμους και τον θώρακα!

Ο 10χρονος παρουσιάστηκε στο FOX NEWS και ο ευτυχής μπαμπάς του, μηχανικός καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Μινεσότα δήλωσε περιχαρής ότι έχει προτείνει, ήδη, τη λύση στη ΒΡ και ότι πιστεύει πως τουλάχιστον μπορεί να δοκιμαστεί αφού έτσι κι αλλιώς οι λαμπερές ιδέες του πετρελαϊκού κολοσσού έχουν αποτύχει παταγωδώς…

Η ΒΡ, πάντως, βρίσκεται σε σημείο βρασμού ανάλογο με τη χώρα μας αφού το δίλλημα που πλανάται, πλέον, είναι εάν την συμφέρει να πτωχεύσει… Όπως σημειώνουν οι ειδικοί το κόστος της απορρύπανσης, της ορατής για να εξηγούμαστε, θα φτάσει τα 25 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ οι αποζημιώσεις στην αλιευτική και τουριστική βιομηχανία του Κόλπου του Μεξικό θα ξεπεράσουν τα 15 δισεκατομμύρια δολάρια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:50