search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 03:11
MENU CLOSE

Κι άλλα θύματα από το «λούνα παρκ του τρόμου»

02.05.2014 10:10
Εντατικούς ελέγχους σε παιδότοπους και λούνα παρκ ζητά ο Άρειος Πάγος - Media

Νέα στοιχεία για σοβαρούς τραυματισμούς στο μοιραίο λούνα παρκ, όπου έχασε τη ζωή του ένα 13χρονο παιδί, όταν αυτό βρισκόταν στη Μυτιλήνη και τη Χίο, έρχονται στο φως.
 

Νέα στοιχεία για σοβαρούς τραυματισμούς στο μοιραίο λούνα παρκ, όπου έχασε τη ζωή του ένα 13χρονο παιδί, όταν αυτό βρισκόταν στη Μυτιλήνη και τη Χίο, έρχονται στο φως.
 
Σήμερα έγινε γνωστό στη Μυτιλήνη πως τον Σεπτέμβριο του 2010 στο ίδιο λούνα παρκ που λειτουργούσε στην άκρη της πλαζ «Τσαμάκια» είχε τραυματισθεί σοβαρά στον αυχένα ένας 16χρονος.
Ο μαθητής είχε νοσηλευτεί στο ΚΑΤ της Αθήνας, στις 5 Σεπτεμβρίου του 2010, όταν τραυματίστηκε στο λούνα παρκ.
Το περιστατικό εξελίχθηκε στις 11:30 το βράδυ όταν ο αδελφός του αναζήτησε το 16χρονο όταν έσβησαν τα φώτα και τον βρήκε χτυπημένο στο κεφάλι. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, από όπου αποφασίστηκε στη συνέχεια η διακομιδή του στο ΚΑΤ, όπου και νοσηλεύτηκε, αφού το χτύπημά του στον αυχένα κρίθηκε σοβαρό.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες διαδραματίστηκε το συμβάν, δεν ξεκαθαρίστηκαν ποτέ. Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην κατάθεση που έδωσε ο αδελφός του νεαρού τραυματία εικαζόταν πως ο αδελφός του τραυματίστηκε όσο έπαιζε στο τραμπολίνο του λούνα παρκ, ενδεχομένως λόγω του ότι έσβησαν τα φώτα στον χώρο. Οι Αρχές συνέλαβαν τότε τον αλλοδαπό υπεύθυνο λειτουργίας του λούνα παρκ, ο οποίος και αφέθηκε ελεύθερος το ίδιο βράδυ με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης, αλλά όχι τον ιδιοκτήτη του.
 
Μερικές μέρες νωρίτερα, τον Δεκαπενταύγουστο του 2010, στη Χίο, η «ρόδα» του λούνα παρκ παρουσίασε πρόβλημα, με αποτέλεσμα την ελεύθερη πτώση τριών παιδιών.
 
Οι υπεύθυνοι του λούνα παρκ συνελήφθησαν και εναντίον του ιδιοκτήτη ασκήθηκε δίωξη για σωματικές βλάβες από αμέλεια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 01:35