search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:26
MENU CLOSE

Συμμορία έκλεψε λιοντάρι από καταφύγιο ζώων

04.05.2014 17:08
Συμμορία έκλεψε λιοντάρι από καταφύγιο ζώων - Media

Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει τι λόγο μπορούσε να είχε μία συμμορία ληστών από τη Βραζιλία ώστε να μπει στον κόπο –και τον κίνδυνο, βεβαίως- να κλέψει ένα λιοντάρι 9 χρονών από καταφύγιο ζώων.

Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει τι λόγο μπορούσε να είχε μία συμμορία ληστών από τη Βραζιλία ώστε να μπει στον κόπο –και τον κίνδυνο, βεβαίως- να κλέψει ένα λιοντάρι 9 χρονών από καταφύγιο ζώων. Και όμως, οι θαρραλέοι ληστές κατάφεραν να εισβάλουν με φορτηγό στο καταφύγιο ζώων, υπνώτισαν με βέλη το λιοντάρι ονόματι Ρόουελ και αφού τον τοποθέτησαν σε ειδικό κλουβί το οποίο είχαν μαζί τους, εξαφανίστηκαν!

Ο Ρόουελ, ο οποίος καταναλώνει περίπου πέντε κιλά κρέατος καθημερινά, ζούσε στο καταφύγιο από το 2009 και είχε αναπτύξει ιδιαίτερη σχέση με τον Οσβάλντο Γκαρσία, υπεύθυνο για την επιτήρησή του. «Το μόνο που θέλω είναι να επιστρέψει το συντομότερο. Αυτοί που τον έκλεψαν, γνώριζαν πολύ καλά τι έπρεπε να κάνουν», δήλωσε ο… συγκλονισμένος φύλακας του καταφύγιου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:26