search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:48
MENU CLOSE

Απεργία μέχρι και τις ευρωεκλογές στις λαϊκές

05.05.2014 06:45
Απεργία μέχρι και τις ευρωεκλογές στις λαϊκές - Media

Μέχρι και τις ευρωεκλογές θα συνεχίσουν την απεργία τους οι έμποροι και παραγωγοί των λαϊκών αγορών, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσαν οι Ομοσπονδίες Λαϊκών Αγορών.

 
Μέχρι και τις ευρωεκλογές θα συνεχίσουν την απεργία τους οι έμποροι και παραγωγοί των λαϊκών αγορών, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσαν οι Ομοσπονδίες Λαϊκών Αγορών.

Σήμερα, Δευτέρα, επαγγελματίες και παραγωγοί διοργανώνουν απεργιακό συλλαλητήριο στις 18:00 στο Σύνταγμα, ενώ στη Λαϊκή Αγορά του Γέρακα στην οδό Μιαούλη, θα γίνει δωρεάν διανομή προϊόντων.

«Έστω και την ύστατη στιγμή, πριν από την ψήφιση του νόμου, ζητάμε από τον πρωθυπουργό κ. Σαμαρά και από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Βενιζέλο, να παρέμβουν στον υπουργό Ανάπτυξης ή να ορίσουν κοινό εκπρόσωπο, ώστε να ανοίξει ο διάλογος και να εκτονωθεί η εκρηκτική κατάσταση που θίγει τα εκατομμύρια των καταναλωτών, οδηγεί τις Λαϊκές Αγορές στον μαρασμό και την διάλυση εξουθενώνοντας την αγροτική οικονομία και τον αγροτικό κόσμο» σημειώνεται στην ανακοίνωση των Ομοσπονδιών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50