search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:27
MENU CLOSE

«Το να παραδώσεις την πολιτική σου ταυτότητα δε σε αποχαρακτηρίζει» δηλώνει ο Μώραλης

05.05.2014 07:00
«Το να παραδώσεις την πολιτική σου ταυτότητα δε σε αποχαρακτηρίζει» δηλώνει ο Μώραλης - Media

«Πάμε στον Πειραιά με υπερκομματικό ψηφοδέλτιο και δεν με απασχολεί αν δημιουργείται πρόβλημα εντός της ΝΔ», ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

«Πάμε στον Πειραιά με υπερκομματικό ψηφοδέλτιο και δεν με απασχολεί αν δημιουργείται πρόβλημα εντός της ΝΔ», ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.
 
Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Γιάννης Μώραλης δήλωσε πως στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού του στον ΟΛΠ, παραβρέθηκαν στελέχη τόσο από τη ΝΔ όσο και από το ΠΑΣΟΚ, αναφέροντας ότι δεν πιστεύει σε μια κομματική τοπική αυτοδιοίκηση και σημείωσε πως υπάρχουν και άλλα πετυχημένα μοντέλα, ωστόσο διευκρίνισε πως δεν απαρνείται τα κόμματα.
 
«Πολιτική ταυτότητα έχω κι εγώ, δε θα απαρνηθώ τα κόμματα, είναι πυλώνας δημοκρατία αλλά στην τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να ξεπερνάμε τέτοιες δυσκολίες να μπορούμε να ενώνουμε. Ο κ. Μιχαλολιάκος δε μπορεί να το κάνει αυτό», σημείωσε ο Γιάννης Μώραλης.
 
Και επιτέθηκε στο συνυποψήφιό του, Βασίλη Μιχαλολιάκο, λέγοντας πως «έχει γεννηθεί και μεγαλώσει» μέσα στο κόμμα της ΝΔ και πως «το να παραδώσεις την πολιτική σου ταυτότητα δε σε αποχαρακτηρίζει».
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:26