search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:29
MENU CLOSE

Βέλγιο: Έπνιξε τα δυο παιδιά της γιατί είχε… οικονομικά προβλήματα

05.05.2014 15:52
Τον εκβίαζαν για να μην τον βρίζουν στο ίντερνετ! - Media

Μια άνεργη μητέρα από την περιοχή της Ναμίρ στο Βέλγιο έδωσε υπνωτικό στους γιους της, ηλικίας 2 και 6 ετών και τους… έπνιξε στη μπανιέρα.

Μια άνεργη μητέρα από την περιοχή της Ναμίρ στο Βέλγιο έδωσε υπνωτικό στους γιους της, ηλικίας 2 και 6 ετών και τους… έπνιξε στη μπανιέρα.
 
«Είχε άγχος εξαιτίας της δύσκολης οικονομικής κατάστασης. Ήταν η μόνη λύση που βρήκε ώστε τα παιδιά της να μην είναι δυστυχισμένα όταν μεγαλώσουν, όπως είπε», διευκρίνισε ο εισαγγελέας της Ναμίρ στο Βέλγιο.
 
Το δράμα εκτυλίχθηκε το Σάββατο στο σπίτι όπου ζούσε η οικογένεια τον τελευταίο χρόνο. 
 
Όταν επέστρεψε στο σπίτι ο σύζυγός της  «του είπε ότι τα παιδιά ήταν ήδη στο κρεβάτι. Πέρασαν το βράδυ μαζί και είδαν τηλεόραση».
 
Ο πατέρας έφυγε την Κυριακή το πρωί και δεν ανακάλυψε ότι τα παιδιά ήταν νεκρά παρά μόνο όταν επέστρεψε και είδε τη σύζυγό του σε άσχημη κατάσταση. Η γυναίκα προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της, σύμφωνα με τον εισαγγελέα.
 
Η γυναίκα, ο σύζυγος της οποίας είχε μόλις χάσει τη δουλειά του, είπε ότι «σκεφτόμουν την πράξη αυτή εδώ και τρία χρόνια». Της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία και τέθηκε υπό κράτηση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:26