07/07/2020 02:34:05

«Μπλόκο» του ΠΑΣΟΚ στο νομοσχέδιο για τις λαϊκές

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ διαφωνούν για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ - Media

Ενδοκυβερνητική εμπλοκή στο «παρά πέντε» της ψήφισης του νομοσχεδίου για τις λαϊκές αγορές προέκυψε το απόγευμα της Δευτέρας στη Βουλή μετά το αιφνιδιαστικό «μπλόκο» του ΠΑΣΟΚ στις επίμαχες ρυθμίσεις που έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στο χώρο των υπαίθριων αγορών.

Η κίνηση του ΠΑΣΟΚ αιφνιδίασε τη ΝΔ. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες κανείς στην κυβέρνηση δεν γνώριζε την αλλαγή στάσης του ΠΑΣΟΚ . Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα πως ο υπουργός Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκης ενημερώθηκε λίγο πριν την σημερινή έναρξη της συζήτησης. Το ΠΑΣΟΚ φαίνεται πως άλλαξε τη στάση του έπειτα από τις συναντήσεις που είχε με παραγωγούς μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Αυτή την ώρα γίνονται παρασκηνιακές διαβουλεύσεις προκειμένου να ξεπεραστεί ο «σκόπελος» καθώς αν το ΠΑΣΟΚ επιμείνει τότε το νομοσχέδιο δεν περνά από τη Βουλή.

Που διαφωνεί το ΠΑΣΟΚ:

Συγκεκριμένα, ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ Μιχ. Κασσής έκανε γνωστό ότι το κόμμα του δεν δέχεται την κλήρωση και ζητά να παραμείνει το καθεστώς των θέσεων όπως ίσχυε μέχρι σήμερα και η κλήρωση να ισχύει μόνο για τις αδιάθετες (νέες) θέσεις των λαϊκών αγορών ενώ εξέφρασε τη διαφωνία του και για τον διαχωρισμό των θέσεων παραγωγών και εμπόρων. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.